Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, lahko je pa odvisno-kot sem že napisala-postelja. No jaz sem našo kar k sebi v najino ponoč vzela in lepo spi celo noč-je sicer že starejša. Samo glede napenjanja
 , lahko je pa odvisno-kot sem že napisala-postelja. No jaz sem našo kar k sebi v najino ponoč vzela in lepo spi celo noč-je sicer že starejša. Samo glede napenjanja  neustavljivo, pa prdi, saj naša je, sem pa videla da če je začutila da me ni takoj v
 neustavljivo, pa prdi, saj naša je, sem pa videla da če je začutila da me ni takoj v .Lp
 .Lp 
			 . Pri nas se je zadeva umirila nekako pri 6 -8 tednih, tako, da mine. Je pa res pomagalo sploh zdaj pri mlajšemo, če je zraven mene spal, ne me vprašat zakaj. No od takrat, ko se je napenjane umirilo, spi v svoji posteljici, brez problema.
 . Pri nas se je zadeva umirila nekako pri 6 -8 tednih, tako, da mine. Je pa res pomagalo sploh zdaj pri mlajšemo, če je zraven mene spal, ne me vprašat zakaj. No od takrat, ko se je napenjane umirilo, spi v svoji posteljici, brez problema.