Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 15:58:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Kaj pa imaš za punčke?
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 15:59:10
|
|
|
|
Noel
|
Kakšne imaš pa za punce?
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 16:01:15
|
|
|
|
marjetica23
|
recimo: lego kocke,kako igro,avto
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 16:01:39
|
|
|
|
muška
|
za punčke sem kupila spominsko knjigo/dnevnik in lonček za pisala ki vsebuje: škarje, lepilo, svinčnik, šilček, radirko, lepilo, ravnilo. Spominska knjiga /dnevnik 2,89 € , lonček, 2,29 € , pa ful luškano je vse skupaj. Sem moji sestrični (10 let) pokazala kompletek, tako za mnjenje, pa je cvilila zraven od navdušenja Aja, to sem kupila v Sparu.
< Sporočilo je popravil muška -- 8.12.2008 16:05:47 >
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 16:02:37
|
|
|
|
muška
|
lego kocke dobiš tako poceni? Kupovala sem Unikatoy igre, pa prejemniki niso bili kaj preveč zadovoljni z njimi, ker so baje bolj kratkega trajanja.
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 16:04:07
|
|
|
|
Mišni
|
- Gormit (plastična spaka) mislim, da je 2 evra - Interspar in druge trgovine z igračami, - kamen (turkiz, marmor ...), ki ga izkoplje iz ene kepe sprijetega zlatega prahu, je tudi 2 evra - Müller - smrekica (iz enega kartona, taka 10 cm visoka), ki se zalije z eno proiloženo čudežno tekočino, posuje s čudežnim prahom in se potem v pol dneva naredijo "iglice" - 5 evrov v Buttlersu
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 16:44:44
|
|
|
|
marjetica23
|
ja v šparu so ful pocen.al pa kup tiste, ki so v obliki živali,avtov
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 8.12.2008 17:52:20
|
|
|
|
muška
|
o hvala ti. Mimo legic me ponavadi kar odpihne
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 9.12.2008 14:24:09
|
|
|
|
Shorty_
|
|
|
|
|
|
RE: darila za fante v vrednosti 5 € 14.12.2008 11:29:06
|
|
|
|
Shorty_
|
Kaj si našla, zanima me ker imam jaz dva fanta za obdarit za dedka mraza
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?