|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dežna prevleka za voziček (comfort) 24.2.2006 23:09:48
|
|
|
|
rey
|
Jaz sem imela sposojeno univerzalno in je pasala ful. Ko je bil v sedečem in ležečem položaju. Mislim, da je originalna mišljena samo v sedečem položaju. Mi imamo sedaj Buzza in se vedno uporabljam univerzalno, ker je originalna ful čudna in ima samo majhne luknice in se notranjost zarosi. Videla sem univerzalne v xxxLutz po 7-10 eur.
|
|
|
|
|
RE: dežna prevleka za voziček (comfort) 24.2.2006 23:40:09
|
|
|
|
pravljica
|
jaz bi nekaj takšnega ja...za vse položaje naklona in v obeh smereh sedeža...sem v BC vprašala, kako je s prevleko od ABC - ki je za vse to primerna (meni se zdi, da bi morala pasat ), ampak je rekla prodajalka, da ne paše (cena je 2700 sit, quinny pa 9300) ima katera takšno kombinacijo?
|
|
|
RE: dežna prevleka za voziček (comfort) 27.2.2006 10:53:02
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz mam od Chiccota,ker sem jo imela pri prejšnem vozu.Voz sem prodala, prevleko pa obdržala in full paše gor. Najbolš da ti da prodajalka prevleko ven in v trgovini probaš,pol boš pa ti odločila ča paše al ne!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki7 top idej za družinsko valentinovoMorda družinsko valentinovo ni tako idilično in romantično, je pa lahko zelooo simpatično. Tukaj je nekaj idej, kako pop...
Kaj podariti za Valentinovo?Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svojim najdražjim. Preverite...
Zadnje s foruma
Nosečniška slabost??biba1234Ali ste imele/imate v nosečnosti nosečniško slabost?Ja, kar naprej sem bruhala-vse je šlo iz mene :( (
17%)

Ja, ampak sem malokrat bruhala (
17%)

Ja, ampak nisem bruhala (
25%)

Ja malo... (
15%)

Ne (
10%)

Ne, NIKOLI (
17%)
Število vseh glasov: 489Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!