Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 8:47:57
|
|
|
|
Naja31
|
Verjetno ti misliš na solidarnostno pomoč. To ti pripada če si na bolniški več kot 1 mesec, nima veze z nosečnostjo, ampak z bolniško. Mislim pa da to izplačuje sindikat, če si član in ne delodajalec. In ne 3x, ampak 1x. To ti bo napisala katera, ki je to prijela. Drugače pa nosečnica ne dobi nič kaj takega od države, razen paket ali denar ob rojstvu.
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 8:50:07
|
|
|
|
_Beky_
|
hvala za odg sej se je men tudi zdelo zelo cudno da ti drzava kar nekaj poklanja hehe
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 8:55:03
|
|
|
|
Mina1
|
Če si na bolniški več kot 3 mesece, dobiš tole solidarnostno pomoč v znesku tvojega ODja pribljižno. Za ostalo, kar sprašuješ, pa prvič slišim.
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 8:58:43
|
|
|
|
heki
|
Tudi mene zanima denarna pomoč s strani sindikata. Ali je to res, da če si na bolniški več kot 3 mesece, dobiš denarno pomoč od sindikata.Meni je bilo rečeno,da ne, ker sem na bolniški zaradi težav v nosečnosti ne pa zaradi drugih zdravstvenih težav. Hvala
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 9:00:58
|
|
|
|
tatam
|
A to nadomestilo da sindikat ali delodajalec?Jaz namreč nisem v sindikatu,sem pa že tri mesce na bolniški!
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 9:02:31
|
|
|
|
heki
|
Ne vem, mislim da dobiš to od sindikata kot nekakšno denarno nadomestilo zaradi manjših prejemkov.
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 9:03:57
|
|
|
|
heki
|
Nekako imam v glavi znesek 100 tisočakov. Pred letom se je sodelavec ponesrečil in je dobil to denarno nadomestilo. Koristiš ga lahko en krat letno.
|
|
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 9:18:07
|
|
|
|
Mina1
|
To izplača delodajalec in ne sindikat, tudi jaz nisem v sindikatu, pa so mi to izplačali pri obeh nosečnostih, ker sem bila doma več kot 3 mesece. Delam pa v državni upravi. Znesek se giblje nekje v višini tvojega ODja.
|
|
RE: denarno nadomestilo da ali ne! 9.11.2006 11:06:30
|
|
|
|
2 Sraki
|
Nevem sicer če sem te prav razumela, vem le to, da če se prijaviš na zavod za zaposlovanje, kot brezposeln in imaš eno leto delovne dobe, potem si upravičen do tri-mesečnega nadomestila za plačo. Po katerem faktorju pa izračunajo, pa ne bi vedela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?