|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema
24.3.2014 14:41:35   
lumpa82
Prvič pišem na forum, prvič tako razgaljam svoje probleme, ampak ne vem več kam naj se obrnem.
Saj ne vem kje začet. V zakonu nisem srečna. moža imam čedalje bolj čez glavo. Že dolgo se sploh ne pobriga za otroke, ni mu do spolnosti, nič dost se mu ne ljubi okol hiše nardit (po hiši sploh nič, to je izključno na meni, že odkar sem drugič rodila).
A je res z mano kaj narobe, da si želim da bi včasih on počuval otroke, da grem lahko v trgovino, k zdravniku. Pa da to ni sam posest jih pred računalnik in dat skledo čipsa za večerjo in me potem grdo gledat, ko pridem domov in jih je moral on dat spat. A sem jaz res tako sitna, če si želim cartanja, sexa, in ne razumem kako je on utrujen od službe, kako ima ogromno skrbi, kako je nekaj strašno zanimivega po televiziji. kot da bi pa sama cel dan spala in u luft gledala user posted image .U službo itak ne hodim, ker je blo njemu preveč naporno bit z otroki, če sem slučajno delala ceu teden popoldan (zeelooo redko).
In potem sem dan za dnem slabe volje, in se jezi name zakej ne morem bit zadovoljna s tem kar imam, pa saj on me ima rad!!!
Nima ljubice, prosti cajt preživi doma za računalnikom ali v delavnici. samo da se mu ni treba z mano/nami ukvarjat. Jaz mam tega dovolj user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema
24.3.2014 15:50:43   
Pia*

Pogovor?! Drugega ti nobena ne more svetovati.

Predvsem me je pa zmotilo to, da ti ne hodiš v službo zaradi njega, ker ni znal z otroci? Jaz tega nikoli ne bi dopustila. Otroka sta tako tvoja kot njegova.

Jaz bi ga vprašala kje je razlog za nezanimanje otrok?

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dilema
24.3.2014 16:17:39   
lumpa82
Pogovor sem poskusla, pa se mu zdi da čisto preveč kompliciram, in po njegovo vse štima, razen to da sem jaz slabe volje. potem sem naslednjič raje tiho.
Delo sem pustila ker so bli otroci več al manj pri njegovi mami (sem ji ful hvaležna btw), in sem jih pobirala ob 21ih, 22ih, ko sem končala službo, ko pa ona ni mogla me je nekega lepega večera nahrulu po telefonu, da on pa več ne more tako, da naj bom že vendar kaj doma, da me otroci nič ne vidijo (čeprav sem bla cel dopoldan z njima npr.), pa normalno sem delala 7-8 ur na dan, pol pa seveda še kuhanje, pucanje, pranje... Ali pa so me čakali da pridem zvečer domov: MAMA, mi smo lačni, dej nam kaj za jest.
Pogovarjat se pa ne morm več z njim, ker je ali-takoj užaljen, pa se začne s pepelom posipat, ali-sploh ne vidi problema. Tudi če ga vprašam zakaj se ne ukvarja z otroci, se nnjemu zdi da se čisto dovolj, pa jaz jih itak znam bolj organizirat pa postrojit pravi.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dilema
24.3.2014 16:52:23   
bucka*
Mam znanko s podobnim primerom, kaj bo storila pa ne vem, niti ona sama ne ve kaj storit. Isto se partner nič ne pobriga zanjo, za otroka pa toliko, kot je nujno. Isto je izgubil libido, nima pa ljubice, enostavno je čisto pasiven in njemu se zdi vse kar ok, čeprav ni. Lahko ti povem, da je poskusila lepo in grdo, na vse možne načine izvabljala iz njega informacije, da bi ugotovila česa si pa on želi, oziroma česa mu manjka. On pravi, da je vse ok in ona je tista, ki komplicira. AMPAK ONA JE NESREČNA. Prav tako kot ti. Jaz druge rešitve, kot drugje iskat srečo ne vidim. Če si resnično poskusila vse... Mislim da ne moreš kaj dosti naredituser posted image

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dilema
24.3.2014 17:18:44   
LuLu
mogoče ima kakšne težave, mogoče je depresiven, mogoče rabi pomoč

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dilema
24.3.2014 17:46:04   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa82

A sem jaz res tako sitna, če si želim cartanja, sexa, in ne razumem kako je on utrujen od službe, kako ima ogromno skrbi, kako je nekaj strašno zanimivega po televiziji. kot da bi pa sama cel dan spala in u luft gledala user posted image .


Najbrž nisi sitna, kot praviš - ampak deluješ že tako. Naveličana, utrujena od vsakdana, s pomanjkanjem dogajanja. Ne vem, kakšna si v resnici, a tak vtis daješ.

Naredi nekaj za sebe, začni iskati delo, otroke tašči v varstvo in se zbudi. Potem boš lahko z možem kaj rešila.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dilema
24.3.2014 19:50:09   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
začni iskati delo, otroke tašči v varstvo


ma ja, jaz tudi tako pravim. v službo se spravi in potem boš videla.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.3.2014 19:59:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dilema
24.3.2014 21:09:57   
jabuk
Najdi si sluzbo in ga pusti. Nekateri moski se zbudijo sele potem, ko ga udaris po glavi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dilema
25.3.2014 8:06:42   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa82
pa jaz jih itak znam bolj organizirat pa postrojit


očitno si super mama in gospodinja, ki ti tvoj mož - v njegovi predstavi - ne seže niti do kolen


zakaj bi kaj naredil, če boš tako ali tako slej ko prej to opravila ti, po možnosti boljše in hitreje?

postani manj popolna ženska, nesposobna narediti vse in še več ter mu daj občutek, da ga rabiš in da brez njega ne zmoreš menjati žarnice ali odviti pokrova s kozarca


in verjetno nimaš več tako malih otrok, da si ne bi znali sami vzeti nekaj za pod zob, sploh, če jim ti pred svojim odhodom pokažeš, kaj si jim pripravila

o delitvi dela in ukvarjanja z otroki pa bi bilo zelo dobro, da razjasnita, kaj od koga pričakujeta - pišeš, da ima delavnico - otroci obožujejo takšne prostore in očete, ki jih znajo naučiti kaj praktičnega v njih


< Sporočilo je popravil petea -- 25.3.2014 8:07:03 >

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dilema
25.3.2014 9:07:19   
lumpa82

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Dve poti: ali ga kot otroka postopno prisiliš, da prevzame vse več obveznosti nase - mu enostavno rečeš, jutri imam zdravnika, otroke moraš ti peljat v vrtec/h zdravniku/na igrišče - da mu torej delegiraš delo. ker je odrasel človek in ima enak delež pravic in dolžnosti, naj torej aktivno sodeluje, če drugače ne, da mu pokažeš, kako - naj se neha izogibati obveznostim in jih prelagat nate.
drugo, vzporedno, pa najdi si službo, zaradi finančne neodvisnosti ter samozavesti, občutka, da delaš nekaj pozitivnega, ne samo, da drugi tebi jemljejo in te imajo za samoumevno (v temu primeru mož).
kaj je sreča, je pa zelo relativno. večinoma si ljudje nečesa želimo, a ko tisto dosežemo, ugotovimo, da ni tako kot smo mislili. in smo spet nesrečni.
Naredi si življenje tako, da ti bo fajn - torej da ne boš ves čas razmišljala, kako mož nič ne sodeluje pri družinskem življenju, ampak kako se boš ti imela z otrokoma fajn. Potem pa naj se pridruži temu tudi mož ali pa ne.

Sem poskusla jih mu pustit, pa jih kar pelje h svoji mami, in me pokliče ali pošlje sms če jih grem lahko jaz iskat ko opravim, on mora takrat nekam "nujno" it ali naredit.
Kar se tiče službe sem jo res začela iskat, bomo vidli kako bo naprej glede tega.
Otroci so stari 5 in 3 leta, mogoče ja, lahko si kaj sami vzamejo za jest, če jim pripravim in povem. Samo nočem da so na računalniku cel popoldan, pa bom poskusla tudi to. delavnica pa se niti njemu niti meni ne zdi dobra ideja, preveč ostrih stvari, elektrika.
Sem pa poskusla tud na ta način, da ga načrtno vključujem, da ga "rabim", da mi menja žarnico, odmaši odtok, zabetonira pločnik pred hišo, pa me je nadrl kako sem nesposobna, da ne znam nič sama, da skoz neki njega rabim. No naslednjič sem raje tiho in te stvari postorim sama. Zdaj je celo kupil vrtno kosilnico, da bom lahko gdaj sama pokosila, ker sem itak že doma in imam čas.
Dokler ne najdem službe nimam kam, sem finančno odvisna od njega, čeprav mi vedno da kolikor rabim (oziroma kolikor ima - ni lih neka bogatija pri eni plači, ampak nam gre, nismo zahtevni), nikoli ne vpraša zakaj rabim, kje koliko porabim, nikoli ni debata glede denarja. Pa itak ve da ne kupujem neumnosti in nabavim to kar rabimo, tudi za njega.
Ma sej drugače ni slab, me ne tepe, ni alkoholik, sam do nas se obnaša kot da ga dost ne briga.
Pa ni mi težko vse to poštimat sama, sem se nekako navadla. Najbolj me moti da se noče cartat, pogrešam da mi pokaže da sem Ženska, da si me želi. Pogrešam da mi pokaže da sem ljubljena in da ceni to kar naredim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dilema
25.3.2014 9:24:04   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa82
da mi menja žarnico, odmaši odtok, zabetonira pločnik pred hišo, pa me je nadrl kako sem nesposobna, da ne znam nič sama, da skoz neki njega rabim. No naslednjič sem raje tiho in te stvari postorim sama.



user posted image

O.K.
saj tudi jaz znam vse to (in še kakšno drugo tipično moško opravilo), ampak če je moj dragi doma, se obema zdi samoumevno, da so to njegove naloge


Očitno tvoj mož zelo dobro ve, kako te mora 'utiriti' nazaj na tvoje mesto - ti pa na njega ne znaš/zmoreš tega storiti.
Ne postaviš se zase in za svoje želje, potrebe.


Brez resnega pogovora, še bolj pa brez vztrajanja pri izvrševanju dogovorov, med vama ne bo šlo. Tvoj mož je čisto zadovoljen, saj ima kompleten hišni servis opravljen. Ti kot njegova (neplačana) hišna pomočnica nisi zadovoljna v svoji vlogi in hočeš biti nekaj več - njegova (enakopravna) žena.
Če to želiš doseči, boš očitno morala spremeniti taktiko, tako da vse več ne bo po njegovih kriterijih ter tako, da bo spoznal, da misliš resno.
Kar pa seveda lahko pripelje do resnih konfliktov in preizkušanja, kdo bo dlje vzdržal - ali ti v svojih poskusih sprememb ali on, da te spet 'spametuje' in postavi na tvoje mesto.


Predvsem razčisti najprej sama s sabo, kakšno življenje si predstavljaš zase in še bolj za otroka, ter kolikor le zmoreš, temu sledi.
Pa četudi to pomeni, da je posoda ostala nepomita, trava nepokošena in mož brez kosila, ker ste se ti in otroci odločili za celodnevni izlet v naravo opazovat prebujajočo se pomlad ... user posted image



(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dilema
25.3.2014 9:43:11   
tashq
jaz se čisto strinjam s peteo.morala boš udariti po mizi in povedat,da ti tak način življenja ne odgovarja in se bo pač nekaj moralo spremeniti.ali da si začneta deliti delo ali pa gresta narazen(kar bo vsaj zate čisto isto,če si že zdaj za vse sama).moraš biti pa res prepričana v to.ti je lažje potrpeti še naprej ali nekaj spremeniti.ko pa se odločiš,pa ne popuščaj.

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Pa četudi to pomeni, da je posoda ostala nepomita, trava nepokošena in mož brez kosila, ker ste se ti in otroci odločili za celodnevni izlet v naravo opazovat prebujajočo se pomlad ... user posted image

tole pa ne vem,če bo uspelo.vsaj kakor sem "spoznala" moža po postih. ko pridejo domov,jih bo pričakal grd pogled,češ kako si me upaš lačnega pustit,narejeno/pospravljeno ne bo čisto nič,dela bo pa še več,ker bo lačni mož brskal po hladilniku,pospravil pa ne.mogoče bi edino uspelo,če lumpa82 "izgine" nekam z otroki za teden(recimo k svojim staršem na počitnice).v tem času pa bo le moral mož nekaj storiti doma,če noče živeti v svinjaku.mogoče bo potem razumel,da je gospodinjenje in skrb za otroke velikooooo bolj naporno kot 8-urni delovnik.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dilema
25.3.2014 10:31:51   
mateyka
ok no, jaz pa ne znam sama zabetnirat pločnik. in če bi me nadrl, ker mora on žarnico zamenjat, bi ga tud poslala nekam - pa si sam kuhaj in peri, sej znaš tudi ti to sam, pa vseeno ješ hrano ki jo jaz skuham in nosiš gate, ki jih jaz operem.

jebela cesta pa taki deci.. user posted image


pa vprašala bi ga, če si lahko kupim kupon za erotično masažo ali bi to raje opravil on?

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dilema
25.3.2014 10:41:32   
lumpa82

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
pa vprašala bi ga, če si lahko kupim kupon za erotično masažo ali bi to raje opravil on?

ha ha, nekaj v tem smislu sem že rekla, pa je reku naj kar, ga sploh ni zmotlo.
H staršem ne morm kar za cel teden na počitnice, sem se pa dogovorila s kolegico, da pridemo k njej na vikend jaz pa otroka. sam točno vem da vem da me bo doma čakal rastur in jezni pogledi.

tole pa ne vem,če bo uspelo.vsaj kakor sem "spoznala" moža po postih. ko pridejo domov,jih bo pričakal grd pogled,češ kako si me upaš lačnega pustit,narejeno/pospravljeno ne bo čisto nič,dela bo pa še več,ker bo lačni mož brskal po hladilniku,pospravil pa ne.

evo točno to, samo da na dolgi rok tudi nebo bolje, pomoje

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dilema
25.3.2014 11:11:50   
tashq
lumpa82:
mislim,da je res na tebi ali res hočeš nekaj spremeniti (in trpeti posledice!) ali bi raje ostala na tem,kakor je zdaj...pri tem ti pa me ne moremo pomagati,ampak moraš sama razčistiti.upam samo,da se ti kmalu uredi na bolje.user posted image

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dilema
25.3.2014 11:26:35   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa82


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
pa vprašala bi ga, če si lahko kupim kupon za erotično masažo ali bi to raje opravil on?

ha ha, nekaj v tem smislu sem že rekla, pa je reku naj kar, ga sploh ni zmotlo.
H staršem ne morm kar za cel teden na počitnice, sem se pa dogovorila s kolegico, da pridemo k njej na vikend jaz pa otroka. sam točno vem da vem da me bo doma čakal rastur in jezni pogledi.

tole pa ne vem,če bo uspelo.vsaj kakor sem "spoznala" moža po postih. ko pridejo domov,jih bo pričakal grd pogled,češ kako si me upaš lačnega pustit,narejeno/pospravljeno ne bo čisto nič,dela bo pa še več,ker bo lačni mož brskal po hladilniku,pospravil pa ne.

evo točno to, samo da na dolgi rok tudi nebo bolje, pomoje


brez zamere, ampak za čisto vsak predlog, ki ti ga punce dajo, najdeš izgovor in sicer kakšna bom moževa reakcija... itak se lahko na to reakcijo že vnaprej pripraviš, ker bi izginotje za par dni že vnaprej planirala a ne...
pač ja, bi bilo razturano in bi bilo razturano še par dni po prihodu domov (lačen pa dečko ne bo, ker je tvoj možek verjetno en malo mamin sinko in bi jo kaj hitro klical, če lahko pride na kosilo, pa še pospravt bi mu prišla)... in v teh parih dneh, ko bi počassssiiiii stvari spravljalaš v red, že planiraš nov "pobeg na lepše"...

je pa res, da vse večinoma vidimo samo kaj on naredi in ne naredi doma... ti pa si pravzaprav želiš moževega toplega objema, poljuba, spolnosti... ja, izpreži gospodinjstvo in hiško kot iz škatljice, popokaj otroke k tašči, deca pod roko pa bejš na lepše tudi sama z njim... pogovor izven doma, na lepšem, bistveno hitreje steče... pa mu povej kaj želiš od njega, da rada skrbiš za dom in družino, samo, da pa tudi potrebuješ neko določeno nego... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 25.3.2014 11:27:12 >

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: dilema
25.3.2014 11:31:51   
jabuk
Lumpa82, a si ga ze probala kdaj pohvalit za storjeno delo?... Danes, ko pride domov, ga objemi in mu reci, da ga imas rada... Ce si zelis neznosti, mu moras tudi ti dat nekaj neznosti. Samo ne pricakuj, da bo to tak hitro :)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: dilema
25.3.2014 11:33:41   
lumpa82

IZVIRNO SPOROČILO: tashq

lumpa82:
mislim,da je res na tebi ali res hočeš nekaj spremeniti (in trpeti posledice!) ali bi raje ostala na tem,kakor je zdaj...pri tem ti pa me ne moremo pomagati,ampak moraš sama razčistiti.upam samo,da se ti kmalu uredi na bolje.user posted image

vem da moram sama naredit, v bistvu sem se prišla sem malo spihat, pa vprašat za kakšno idejo in nenazadnje se prepričat ali ni nekaj narobe z mano, da se slabo počutim v takšnem odnosu. Zato sem tudi začela iskat službo, začela športat, se dogovorila s kolegico za obisk. Delam korake, samo se malo bojim kam me bodo odpeljali.
Zaradi pomankanja sexa in pozornosti sem začela razmišljat da bi si omislila ljubimca, in se bojim da ko bom srečala nekoga ki mi bo prav zapihal na dušo mu bom podlegla. Tega se bojim. Zato pa želim nekaj spremenit, ker v nobenem primeru tako ne more ostat. Hvala vam za nasvete, hvala da se lahko z nekom pogovorim.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: dilema
25.3.2014 11:43:31   
tashq
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa82


IZVIRNO SPOROČILO: tashq

lumpa82:
mislim,da je res na tebi ali res hočeš nekaj spremeniti (in trpeti posledice!) ali bi raje ostala na tem,kakor je zdaj...pri tem ti pa me ne moremo pomagati,ampak moraš sama razčistiti.upam samo,da se ti kmalu uredi na bolje.user posted image

vem da moram sama naredit, v bistvu sem se prišla sem malo spihat, pa vprašat za kakšno idejo in nenazadnje se prepričat ali ni nekaj narobe z mano, da se slabo počutim v takšnem odnosu. Zato sem tudi začela iskat službo, začela športat, se dogovorila s kolegico za obisk. Delam korake, samo se malo bojim kam me bodo odpeljali.
Zaradi pomankanja sexa in pozornosti sem začela razmišljat da bi si omislila ljubimca, in se bojim da ko bom srečala nekoga ki mi bo prav zapihal na dušo mu bom podlegla. Tega se bojim. Zato pa želim nekaj spremenit, ker v nobenem primeru tako ne more ostat. Hvala vam za nasvete, hvala da se lahko z nekom pogovorim.


narobe ni,da se tako počutiš.imaš pravico,da se počutiš jezno,žalostno,nezadovoljeno,veselo...kakorkoli pač že.vsak ima pravico do svojih čustev.
haha...ljubimec...user posted image sem hotela najprej napisat,da raje končaj zvezo z možem pa potem pojdi naprej...samo...kaj pa če bi ti direktno možu omenila,da ti pač manjka seks in če tega (in ostalega,kar paše zraven) ne dobiš pri njem,boš pač primorana to dobiti kje drugje.ali te bo potem ozmerjal s k***?
oprosti,mogoče bom malo grdo rekla:vidva imata odnos služkinja/varuška-šef,ne odnos mož-žena.
je pa pohvalno,da že spreminjaš svoje življenje.spremembe pa ponavadi prinašajo strah pred neznanim.tako da res razčisti pri sebi,kaj boš naredila in kakšne posledice boš lahko sprejela in kaj v zdajšnem življenju lahko preneseš, in potem nekaj naredi glede tega.dokler ne skočiš v vodo,ne moreš splavati(ali nekaj podobnega...user posted image ).

< Sporočilo je popravil tashq -- 25.3.2014 11:46:24 >

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: dilema
25.3.2014 11:46:51   
lumpa82
IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Lumpa82, a si ga ze probala kdaj pohvalit za storjeno delo?... Danes, ko pride domov, ga objemi in mu reci, da ga imas rada... Ce si zelis neznosti, mu moras tudi ti dat nekaj neznosti. Samo ne pricakuj, da bo to tak hitro :)

O pa ga pohvalim, tud povem mu da ga imam rada, vsak dan, tudi on mi to pove, z dejanji je pa bolj skop. Večkrat se stisnem k njemu, pa pravi da mu ni, da je utrujen, da je ravno nekaj zanimivega po tv, skratka odpika me na zelo nežen način.


IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
brez zamere, ampak za čisto vsak predlog, ki ti ga punce dajo, najdeš izgovor in sicer kakšna bom moževa reakcija... itak se lahko na to reakcijo že vnaprej pripraviš, ker bi izginotje za par dni že vnaprej planirala a ne...
pač ja, bi bilo razturano in bi bilo razturano še par dni po prihodu domov (lačen pa dečko ne bo, ker je tvoj možek verjetno en malo mamin sinko in bi jo kaj hitro klical, če lahko pride na kosilo, pa še pospravt bi mu prišla)... in v teh parih dneh, ko bi počassssiiiii stvari spravljalaš v red, že planiraš nov "pobeg na lepše"...

je pa res, da vse večinoma vidimo samo kaj on naredi in ne naredi doma... ti pa si pravzaprav želiš moževega toplega objema, poljuba, spolnosti... ja, izpreži gospodinjstvo in hiško kot iz škatljice, popokaj otroke k tašči, deca pod roko pa bejš na lepše tudi sama z njim... pogovor izven doma, na lepšem, bistveno hitreje steče... pa mu povej kaj želiš od njega, da rada skrbiš za dom in družino, samo, da pa tudi potrebuješ neko določeno nego... user posted image


OK, mogoče res iščem izgovore, ker se nočem z njim prepirat in ga gledat kako je vsa užaljen še tri dni. Kot pravim pa sem začela delat majhne korake, hvala ker me spodbujate.
Sigurno ni mamin sinko. V bistvu je 2 leti živel sam in si vse sam porihtal, zato me še bolj čudi da je tako na komot.
Imava pa ta vikend priložnost izkoristit da sama nekam greva user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa82 -- 25.3.2014 11:49:07 >

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: dilema
25.3.2014 13:01:24   
jabuk
Lumpa82, a skupaj stisnjena pa ne moreta gledat tv? Moj je tudi na vsak nacin hotel gledat MotoGP, pa sem se k njem stisnila, pa sva pac oba to gledala, ceprav meni je bilo to gledat brezveze :)

(odgovor članu lumpa82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: dilema
25.3.2014 14:52:09   
saragr
Zakaj si se odločila za drugega otroka, če si videla, da od moža nimaš nobene koristi?

Tud moj mož je bil vedno utrujen za vse, in sem mu pač dala tisto uro, dve, da se spočije, ko pride domov, pol pa naj tudi on malo skače okoli otrok in okoli mene.

Prepiraš se z njim ker ti nič ne pomaga in prepiraš se z njim, kadar te ni in je vse na njemu. Torej prepir v hiši je in če že mora biti naj bo vsaj v tvoje dobro. Pojdi po opravkih, privošči si malo zraka in pridi nazaj.

Za moje pojme so moški neka čudna, posebna vrsta bitij, a so pa tudi zelo prilagodljivi. Ker si vedno ti tista ki vse postori, se je on temu prilagodil in če želiš spremembo jo naredi, boš videla da se bo tudi temu znal prilagoditi.

Ljubimec tukaj ne bo rešil ničesar, sam še težave si boš nakopala na glavo in tudi služba ne bo rešila tvojih domačih problemov, ker potem ne bo samo on tisti, ki bo prihajal domov utrujen, tečen in brezvoljen, ampak boš tudi ti taka. Edino kar ti preostane je pogovor, ne samo par besed da to tako ne gre, ampak pravi pogovor.

Kar se pa cartanja tiče: glede na to, da otroke pošlje za računalnik, ne moreš pričakovati, da bo pa tebe vzel v krilo in te ujčkal.

Saj je tu na RR par moških, pa naj oni dajo komentar na cartanje, meni je recimo dovolj da se stisnemo zvecer ko gremo v posteljo, in pa predno gremo v službo oziroma ko pridemo domov .

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: dilema
25.3.2014 14:56:11   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: saragr
..meni je recimo dovolj da se stisnemo zvecer ko gremo v posteljo, in pa predno gremo v službo oziroma ko pridemo domov.


good for you, če ti je to dovolj. in če je možu tudi dovolj.

(odgovor članu saragr)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: dilema
25.3.2014 15:03:12   
saragr
Mateyka pa reci kak je pa pri vas s tem cartanjem. Da, trikrat na dan nam je super, ker za več nimamo časa, ker smo zaposlenimi z drugimi stvarmi. Ampak pod cartanje jaz razumem čas samo za naju, ko sva sama, tu se ne šteje objem,ko greva en mimo drugega na hodniku ali da se dotaknema s prsti med vožnjo. No, edino če nam zvečer uspe otroke ob neki normalni uri spravit v posteljo, potem, da, imava čas za sebe in za to cartanje, a to je redkost.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?