|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodajanje mleka
15.11.2004 14:32:55   
total
Zanima me,če katera doji in še poleg dodava zaradi pomankanja mleka? Koliko spije vaš dokenček namreč moj je star 2 meseca in spije med 60 in 100 ml.

Lp S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dodajanje mleka
15.11.2004 14:54:22   
nuka
Moja :duda: je stara 2 meseca in jo dojim 2-krat na dan. Ostalo pa ji dodajam. Spije od 80 do 100 ml. Mleka pa imam zjutraj okoli 80 ml zvečer pa okoli 60 ml, tako da je to premalo kljub temu da spijem ogromno tekočine.

Z dojenjem nočem še prekinit ker obe pri tem uživava, pa tamala se tko rada crkla 9nebesa.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dodajanje mleka
15.11.2004 14:58:51   
total
Hvala za pomoč,tudi jaz nočem prekinit z dojenjem ker se tako rada crkljava 9nebesa.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dodajanje mleka
15.11.2004 17:27:17   
dix
Moj je star 2 meseca in mu dodajam zvečer oz če je hudo še 1x podnevi.

Spije pa kako kdaj, odvisno koliko se pri meni naje. Ponavadi med 70 in 100ml, včasih pa tudi 130ml ali pa samo 40. Je pa tudi že brez šel spat.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dodajanje mleka
16.11.2004 13:04:52   
Karina&Laura
Tudi jaz bom kot kaže morala začet z dodajanjem samo ne vem kako začet. Kako je najbolje, da v sredini dneva dam flaško namesto dojim, tud moja je stara 2,5 meseca.Moja punca se skoz zbuja, vendar ne vem kako naj jo navadim na flaško, sem že poskusla, pa je ratala čist zbegana da potem še pri men ni znala vlečt. Ali potem kaj dodajate čaja?

LP

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dodajanje mleka
16.11.2004 15:31:13   
iza
Moja Izabela je stara en mesec in en teden. Že kar od drugega tedna dalje sem ji začela dodajati mleko, ker se mi je prvi teden non stop drla in sem jo dojila dojila, da me je čist izcuzala ampak ni se najedla. ko sem dodala malo mleka je bila tako mirna kot angelček in potem je tudi spala tako ot je treba. Zdaj sva se že tako navadili, da če se le da ji dam dodatek 60 ali 100 ml ob osmih zvečer ko greve spat, ker se fajn naje in mi spi tri štiri ure. Če nuca še ponoči-vidim če je lačna, je nemirna, cuza prstke in odpira usta, moje zize so mehke in začne jih vlečt in ven pluvat-ji dam ne več kot 60ml, saj je 100ml poln obrok brez dojenja, jaz pa jo vedno še najprej podojim, obvezno ne brez tega, že tko se bojim, da se ne bo preveč navadla na flašo. Včasih je potrebno dodati še kdaj čez dan ampak ne velikokrat, se probave čez dan čimveč dojiti. Zaenkrat se lepo dojive, ne kaže tistih znakov da zaradi flaše ne bi več vlekla-sem s tem namenov kupila flašo s "takim cucljem kot je moja bradavica". Sej ne vem če to drži ali ne, mogoče pa, bom videla koliko časa nama bo tako šlo.
lp in adijo:muca:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dodajanje mleka
16.11.2004 21:09:35   
total
Pozdravljena,če vidiš da ni sita potem ji kar dodavaj. Jaz mojemu kar dodavam in 3x na dan še čaj.Zvečer mu dam flaško in spi tudi do 4 ure. Probajte...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dodajanje mleka
18.11.2004 22:08:18   
total
Lepo pozdravljena,tvoj bambino:duda: pa rad papa,kot moj. Jaz mu namreč dodajam mleko Comformil,kajti ko je prej imel Aptimil je bil zelo zaprt. Zato sem mu zamenjala in je zdaj ok.
Piši še kaj

Lp Sandra;)



(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dodajanje mleka
20.11.2004 19:28:00   
total
Moj sonček je bil star 2 meseca in je velik 60 cm. Pa tvoj?

LP:)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dodajanje mleka
29.11.2004 13:20:57   
total
Tako ti bom odgovorila,če nimaš dovolj meleka pač nimaš.Zato pa obstajajo mleka,ki so podobna materinemu.Jaz osebno ga nimam dovolj,da bi zadostovalo mojemu:duda: in to še ne pomeni,da se ne potrudim,a veš? Bi pa bila zelo vesela če bi samo dojila ampak če ni ,pač ni.Tako da flaška ni nič narobe,kot praviš in upam da je ne boš rabila ti uporabljat.
Lp

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dodajanje mleka
29.11.2004 17:48:55   
dix
Tako je total!!!!!

Draga dell!!
Kaj se naj zdaj raztrgam če nimam dovolj mleka??? A si samo ti dobra mama če 100% dojiš? Naj pustim otroka lačnega in naj joka dokler LAČEN ne zaspi? Pol bom po tvoje dobra mama!

Malo se zamisli! Dobro vemo vse kaj je najboljše, ampak obsojat nas pa ni treba!!!

:grrr::grrr::grrr:uh si mi dvignila cuker

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dodajanje mleka
30.11.2004 11:32:35   
total
Hvala ti za podporo in nič se ne sekiraj takšnim obtožbam,kot jih je dala.Glavno,da imamo zdrave in pridne:duda:.

Pa pa

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dodajanje mleka
30.11.2004 22:50:57   
Gina
Joj, joj. joj. dell! Pa kaj ti res mislis, da zenske ne marajo dojiti? Oprosti primerjavi ampak tudi vse krave ne dajo enako veliko mleka in ce si ti imela to sreco, da si polno dojila, potem nikar niti z besedo ne obsojaj tistih, ki to ne morejo. Nasa druzba je postala obsedena od dojenja. Na vsakem koraku si ozmerjan, ce ne dojis. Se na RR!!!! Pa se nekaj - tiste teorije o zdravju ne drzijo. Moj prvi je bil dojen 9 mesecev (potem sem sla v sluzbo) in je bil kar naprej bolan, se mi je ze mesalo od tega. Puncka me je pri dveh mesecih odstavila. Ni hotela jest.Se 2 meseca sem si stiskala mleko, potem sem pa nehala, ker ni melo smisla. Dobila sem mastitis, ceprav sem prosila dr. naj mi da nekaj za ustavitev mleka - se mi je smejala. Se po mastitisu mi niso verjeli, da otrok dobi histericni napad, ko zagleda josko. Poslusala sem vse mogoce ocitke in v sebi gojila obcutke krivde, da nisem vsega naredila za otroka, ki pa - glej ga no - ni bil skoraj nic bolan. Moje tretje dete je staro 6 mes. in je dojeno. Do danes je imel 1x hudo virozo s prek 40 vrocine in je sedaj spet tako prehlajen, da ima zelen smrkel in cakam, kaj bo...
Skratka - nesramno je sodit o drugih in o dojenju!
LP:)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dodajanje mleka
30.11.2004 23:37:20   
dix
Gina:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

In tu govorimo o dodajanju, tako da se še vseeno malo potrudimo, a ne?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dodajanje mleka
7.12.2004 10:10:21   
ZARA
pozdravcek VSEM!!!

tkole..jst sem dojila SAMO 14 dni,ne vem zakaj,ampak ni pa ni blo...pa sem se zrla,pa je blo se manj...no pol pa naenktrat ni blo nic vec...Moja detka od 14 dneva raste na Aptamilu in je izredno priden in vesel otrok...
Zaenkrat je vse v mejah normale,ni predebela,nikol ni bla bolana,cepljenja prenasa lepo in sem zelo zadovoljna da je tako,kljub psihiranju pediatrov...da pac vse to bo...
lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?