|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in zanositev
30.8.2004 21:06:20   
Tanya
Hoj!

Mogoče je o tej temi že bilo govora, a sem po porodu zelo malo na ringi, saj moja mala pikica neprastano:(( in enostavno ni možnosti za to.
Zdaj jo sestra mirka pa vam lahko postavim vprašanje, ki me zanima :zmeden: .
Ali je res, da se med dojenjem ne more zanositi :modri::roza:? Saj sem prosila gin. za kontracepcijo, pa mi je rekel, da zanositev med dojenjem ni možna, a nekako ne verjamem v to :ups: . Če se je kateri to zgodilo ali pozna kak tak primer naj javi - da je med dojenjem zanosila, ali pa me pomirite da to ni možno.

tenks za odgovore

8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenje in zanositev
30.8.2004 21:34:38   
tina.nika
Pozdravcek,
med dojenjem lahko zanosis 123, zato ti priporocam da si pazljiva. Moji mami se je ravno to zgodilo,:ups: ko sem bila jaz stara 3 m. je zanosila, kljub polnemu dojenju in temu da se ni dobila men. in cez 9 m. je prijokal moj brat:((. Kar se tice kontracepcije pa lahko uporabljata kondome, saj ce dojis ne smes uporabljati anti baby pilule, pa se na prvo menst. moras pocakati; vsaj take informacije sem dobila od svojega g.
LP, Tina
:sloncek:

(odgovor članu Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenje in zanositev
31.8.2004 11:30:00   
Tanya
Se mi je kar zdelo, da ta teorija ni 100% :(
Bom pa pocakala s tabletkami in prakticirala kondomcke, saj se zelim z drugim :duda: malo pocakat, saj je moja mala pupika stala sele 2 meseca.

Tenks za informacije

8)

(odgovor članu Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenje in zanositev
31.8.2004 20:27:21   
Anonimen
:)-Lahko pa še kako lahko zanosiš med dojenjem nič ni 100 posto,garantirano.:)-:)-:)-Že samo en procent možnosti pa......:duda:

(odgovor članu Tanya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenje in zanositev
2.9.2004 15:30:46   
maksi
No mi smo en "živ" primer, da se med dojenjem še kako da zanositi. Naš pikec ima 8 mesecev, naslednjo (najverjetneje) pikico pa naj bi dobili okoli 20.12. letos:duda:. Čeprav sem polno dojila in sva pri odnosih "pazila" sem zanosila. Bo malce naporno ampak se naslednje :metulj: že prav veselim!!!

Pa veliko veselja s tvojo pikico!

(odgovor članu Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dojenje in zanositev
19.9.2004 19:48:51   
TARA in MAJ
LAHKO IM TO :bravo:H:((I:((T:((R:((O:((:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?