Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Obe sta mi ves čas nekje vmes in sploh ne vem ali dobi dovoj mleka ali ne. Do prvega pregleda pri pediatru in tehtanju pa so še 3 tedni. 
 . Kadar nisem ziher, ali je sploh še kaj v dojki, ki jo mala vleče, poizkusim in jo malo stisnem - če špricne ven (kar vedno), potem je očitno not še kar nekaj in ji lepo dam zadevo nazaj, naj cuza dalje isto (da dobi tamastno mleko). Če ne bi bilo več nič not (oz. ne bi špricnilo ven in bi bila dojka že precej mlahava in mehka), potem bi jo prestavila na drugo stran. 
 . Ronja je bila ista, ona bi bila skoz gor. Mleka sem imela za izvoz, ampak njej to ni bilo tako važno - ona je hotela ves čas biti pri viru
 . NIkoli nisem dodajala (razen v porodnišnici, ko so mi jo vzeli za dva dni na intenzivno, so jo dali na flašo, ampak mi je ratalo skenslat zadevo po nekaj dneh, ko sem jo dobila nazaj). Če veliko dojiš, imaš skoraj sigurano veliko mleka. Je pa jasno, da dojka ni trda, če ves čas po malem cuza, ker tako kot nastaja, tudi ves čas malo gre ven. Če bi pa par ur nič ne cuzal, bi pa čutila napetost.