|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domotožje
28.2.2007 21:02:46   
anita
Pozdravljeni!

Želela bi nasvet oz. klepet o domotožju pri otrocih. Sama imam skoraj osem let staro hčerko, ki je v zadnjih dveh mesecih kar dvakrat imela domotožje, ko je hotela prespati pri sošolki. Včeraj pa sem jo morala priti iskat k babici, pri kateri je prespala že neštetokrat in se je vedno veselila. Pravi, da ne more odmislit iz glave mamice in svoje sobe ter joka. Sva se kar pogovarjali, a ne vem pravzaprav, kaj naj ji svetujem, kako naj ji pomagam, da odpraviva težavo, saj se bliža tudi tridnevni tabor s sošolci, o katerem sicer nisva še nič govorili. Je to le faza?

Hvala vam za vsakršen nasvet.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: domotožje
28.2.2007 21:06:54   
Anonimen
Ooooo, lej jo! Wb! user posted image

Za nasvete pa nisem tapravi naslov, jaz sem veeeeedno jokala, ko sem sla v kolonijo. Od 1. razreda dalje pa nisem sploh hotela nikamor s solo, so me komaj prepricali, ker je bilo vedno blaaaaaaazno hudo user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: domotožje
28.2.2007 21:40:24   
Anonimen
Pas naj bo doma. Predvsem mora dobiti občutek, da je lahko doma, kadarkoli želi, da si ti zelo vesela, če je doma. Vsaj tako jaz prakticiram. Pa saj sem res, najraje bi ga prosila, naj bo dma in naj ne gre spat k babici.user posted image   Pa ga ne, ker itak vem, da potem bi absolutno šel, brez pardona. Pa ker vem, da je zanj dobro, da gre.
Poskusi s to taktiko, da ji poveš in pokažeš, da tudi ti zelo rada vidiš, da je kar lepo doma. Mogoče se bo do tistega tabora s šolo že unesla. V tistem slislu, da ko se bo nafilala s tvojo ljubeznijo, se bo že sama odlepila. Tako nekako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: domotožje
28.2.2007 21:55:13   
Anonimen
Ne vem, če lahko kaj narediš, samo čas pomoje lahko opravi svoje. Meni ni nič pomagalo, jaz nikamor nisem hotela it, in če sem že šla, sem obvezno tulila non stop, da je bilo z mano največ dela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: domotožje
28.2.2007 22:03:28   
anita
Sem pozabila omenit še to, da je sošolka naslednji dan vsem v razredu povedala, da je cmera, ker je imela domotožje user posted image , kok sem bila jezna. Ne vem, vi bistvu bi ji rada pomagala, pa sploh ne vem, kaj naj ji svetujem, prav zmanjka mi user posted image , razen seveda tega, da naj poskusi odmislit, mislit na kaj drugega in podobno ... pa pravi, da poizkuša in da je glava ne uboga, ker se potem spet spomni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: domotožje
28.2.2007 23:29:08   
Anonimen
Jaz sem vedno vlekla s sabo svoje 3 najljubse pliskote .. pa kamor smo sli z vrtecm smo itak dobivali kartice vsak dan (pa prav dva razreda OS tudi). Potem od 5. dalje so pa itak ze bili gsmji, pa smo se slisali.

Meni je bil problem vecer, ostalo ne, ker itak nimas pretirano veliko casa razmisljat o tem user posted image

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?