Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dopust za sikanje službe 24.9.2008 19:42:10
|
|
|
|
Freycha
|
moj dopust se je imenoval zobar a je.bat ga, nisem hotela rizkirati
|
|
|
|
|
RE: dopust za sikanje službe 24.9.2008 19:46:01
|
|
|
|
CatJa
|
Ja, po ZDR ti pripada ne vem več točno kolk ur tedensko za iskanje nove službe v primeru, ko ti delodajalec da odpoved. Za kar tako, ker bi ti menjala, pa še nisem slišala.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2008 19:53:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: dopust za sikanje službe 25.9.2008 7:40:23
|
|
|
|
cukr07
|
Ne glede na to, ali ti je delodajalec dal odpoved, ali ti poteče pogodba za nedoločen čaš, ali pa če sam daš odpoved, ti pripada 8 ur na mesec za iskanje nove službe. Vsaj tako je bilo še pol leta nazaj.
|
|
|
|
|
RE: dopust za sikanje službe 25.9.2008 7:43:03
|
|
|
|
LoCa
|
o hvala za odgovore. se pravi bom ZDR v roke vzela. meni pogodba za določen čas poteče konec leta.
|
|
|
|
|
RE: dopust za sikanje službe 25.9.2008 8:09:34
|
|
|
|
aluš
|
JAh, samo če imaš pogodbo za določen čas, po moje to ne velja. Kolikor jez razumem zadevo, to pride v poštev samo v primeru, da si za NDČ zaposlena, pa si recimo tehnološki presežek, dobiš odpoved, odpovedni rok. In v času odpovednega roka imaš pravico do tistih ne vem koliko ur za iskanje službe.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
sindarinPoznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?ne, ampak me zanima (
48%)

ne, me ne zanima (
7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (
29%)

da, ampak me sploh ne zanima (
16%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!