KATAM
|
Ja očitno je alergična na kakšno kilo preveč, drugače pa je meni bila kot zdravnica zelo uredu, samo problem je ko je nikoli v svoji ambulanti, očitno je tako zelo obremenjena. Vsakič ko sem prišla na pregled sem dobila živčni zlom, ker sem vedno čakala celo dopoldne. Naročene smo bile že od 8 ure naprej, nje pa nikoli ni bilo v ordinacijo pred 10.30 uro. Ko je končno prišla, se je pa kar zgrozila ko je vidla polno čakalnico trebuščov, potem smo pa letele ven pa not kar po tekočem traku. Vsak mesec, ko sem bila na pregled sem sklenila,da ne bom več hodila tja, pa sem vseeno kar vtrajala do konca nosečnosti. Sicer je pa cel sistem v leonišču totalno zgrešen, tako da si moraš kar dopust vzet takrat ko imaš pregled.No potem na koncu ko je pa še ctg takrat pa znoriš, ker lahko prideš že prejšni dan stat v vrsto, da sploh opraviš ctg preden greš k zdravnici,prej moraš pa še v laboratorij, tam pa spet čakaš, skratka Zdravnica je uredu, sistem pa totalno "zblojen". Jaz sem šla zdaj ko nisem več noseča kar privat. Saj drugače če nisi noseča moraš tudi v leonišču vse plačat, halo tudi prvi pregled po porodu, halo zakaj že? Saj nas skubejo vsak mesec za to, pa še dodatno zavarovanje itd,itd. No to je zdaj že druga zgodba. No to so moje izkušnje. ker sta moji dve nosečnosti potekali hvalabogu brez problemov, zgodba tistih, ki pa so imele kakšne probleme že z zanositvijo in samo nosečnostjo, je pa verjetno malo drugačna in takrat si pripravljen storiti in potrpeti pa marsikaj. Skratka lep pozdrav, pa srečno vsem nosečkam in mamicam!
|