Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Imam znanko,ki mi lahko uredi,da bi čimprej prišla do dr.Reša pa me zanima ali moram imeti za k njemu tudi izvide iz Ljubljane kjer sem bila na dveh poskusih(BREZ TRANSFERJA,SAMO DVE PUNKCIJI).Pravico imam še do dveh poskusov pa ne vem,če to velja ko zamenjaš bolnišnico.Ali ima katera podobne izkušnje in ali mi lahko svetuje kaj vse moram urediti predno grem k njemu. Vsaka informacija je dobrodošla. Hvala.
  Imam znanko,ki mi lahko uredi,da bi čimprej prišla do dr.Reša pa me zanima ali moram imeti za k njemu tudi izvide iz Ljubljane kjer sem bila na dveh poskusih(BREZ TRANSFERJA,SAMO DVE PUNKCIJI).Pravico imam še do dveh poskusov pa ne vem,če to velja ko zamenjaš bolnišnico.Ali ima katera podobne izkušnje in ali mi lahko svetuje kaj vse moram urediti predno grem k njemu. Vsaka informacija je dobrodošla. Hvala. 

Ne vem punce ali sem se vam kaj zamerila,da mi nič ne odgovorite?Morda zato ker sem nova ali pa nobena nima nobenega odgovora?
  Ne vem punce ali sem se vam kaj zamerila,da mi nič ne odgovorite?Morda zato ker sem nova ali pa nobena nima nobenega odgovora? 

)..
  )..  Najlepša hvala za odgovor Špela.Upam,da mi bo kmalu ratalo,tebi pa želim isto,da bi čimprej v rokah držala svojo štručko.
  Najlepša hvala za odgovor Špela.Upam,da mi bo kmalu ratalo,tebi pa želim isto,da bi čimprej v rokah držala svojo štručko.