|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Bernik- Jesenice
24.8.2004 16:23:43   
Annny
Pozdravljene,
ne morem si kaj, da ne bi priporočila G in porodničarja dr. Bernika vsem, ki hodite na preglede na Jesenice oz. ki nameravate tam roditi.
Je moj G (izbrala sem ga čisto na blef)..prej sem imela namreč eno zadirčno 'coprnico'.
Dr. Bernik je zelo pozitivna, vedno nasmejana in optimistična oseba, nikoli neprijazen, vedno pripravljen vse razložiti, pomagati, če se pojavi kak problem. Vzame si čas.
V nosečnosti (sploh pa, če se pojavijo težave) to vsaki bodoči mamici veliko pomeni. Svojemu zdravniku naj bi človek zaupal in se zanesel na njegovo mnenje.

Upam, da je še katera tako zadovoljna s svojim G(-: Ne šparajte s pohvalo!!!!(-:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dr. Bernik- Jesenice
24.8.2004 16:26:36   
ZARA
jaaaaaaaaaaa...
men je 2x delal UZ in mi je vse lepo razlozil in pokazal,kar za dr.TRATNJEKA :hudicek: ne morm rect!!!
Katero si pa prej imela ce te smem vprasat!!!???

papa:metulj:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dr. Bernik- Jesenice
24.8.2004 18:26:18   
Annny
Tisto 'veščo' iz Radovljice (oprosti izrazu, ampak res je bila neprijazna- sem šla samo 1x). Nasploh se mi zdi, da je bolje imeti moškega G.
Tratnjek je pa mene imel na UZ pri 8t (sem bila še čist frišna nosečka in vsa zmedena) in mi je rekel nekaj kao da si gdč. ne zna istočasno sp. hlačk dol potegnit in odgovoriti na vprašanje, kdaj je zadnjič imela M.. Mislim...mal mi je blo čudno. Sem ga pa takrat srečala prvič in zadnjič. Aja- sem ga vprašala, če ima slab dan((((-: Pa je zagodrnjal ko medved...sem bla raje kr tiho((((-: No, ampak če je kvaliteten G, nimam res nič proti njemu. Je pa en tak 'vaški posebnež', haha.
Bernik je pa res super proti vsem, s katerimi sem imela do zdaj opravka. Ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dr. Bernik- Jesenice
24.8.2004 18:52:45   
Iren@
Bernik je O.K., vodil je moj drugi porod in se zelo strokovno obnašal.
A čez mojga Andrejčka ga ni in pika!
Sitnoba gor al dol, po poporodnih komplikacijah pri prvem porodu, me je ravno on sestavil skupaj, dobesedno.

Ah, no ja, priznam nekaj več "human touch-a" mu vendarle ne bi manjkalo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dr. Bernik- Jesenice
24.8.2004 19:25:27   
ZARA
oj, drustvenica.... baje si z nasga konca....
Dr. Tratnjek je men glede na to kako me je :grrr: :grrr: :grrr:ustrasu pred porodom totalno kretenski...full sm bla jezna nanj...ampak mam prjatlco,k ji je vodil oba poroda in ga je full pohvalila...
no pri njem je tko,da ce je s tabo vse ok te sploh ne smirgla,moj obcutek...
papa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dr. Bernik- Jesenice
25.8.2004 0:33:53   
Annny
Zara, kako te je pa Tratnjek ustrašil pred porodom? Hm, se opravičujem, ker sem radovedna(((-:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dr. Bernik- Jesenice
25.8.2004 7:43:28   
ZARA
...ja rekel mi je, da njemu se ni cist jasn,kako bom jst tole rodila ker je tako velik otrok :zmeden:(pa sploh ni blo tko grozn-52 cm,3870g) pa nc se nisem odpirala,nic popadkov,skratka nc...
.....na koncu so mi naredl CR!!!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dr. Bernik- Jesenice
25.8.2004 20:36:40   
Tiana
Annie!

Čisto se strinjam s tabo. Absolutno se strinjam, da je tista coprnica totalna ku..., kra..., in še in še. Coprnica coprnasta!!!
Pojma nima!

Dr. Bernik je pa res zakon. Je uredu, nežen, vse ti pove in pomoje vsem zagrozi, da moraš veliko pit, če ne ne bo govoril s tabo. Bil je tudi pri mojem porodu. Res je ok!

Kar pa moram rečt tud za dr. Tratnjeka. Zelo dober diagnostik je, čeprav grob k konj. Ampak, dečko obvlada. Rešil me je dva dni muk...
Tudi dr. Sredanovič in dr. Macunova sta zakon, za ostale pa nimam komentarja.

Tem štirim en ogromen :bravo: :bravo: :bravo:

Lp
Tiana

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dr. Bernik- Jesenice
25.8.2004 21:05:28   
Pikabu
Jaz pri Berniku še nisem bila, čeprav sem slišala same pohvale. Bi pa tudi sama pohvalila Macunovo. Glede Tranjeka sem se pa že navadila. Ravno danes sem imela CTG in potem pregled pri njem, pa je bil res kar malo grob. Pa bomo tudi to preživeli, samo da bo z otročkom vse v redu.


(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dr. Bernik- Jesenice
28.8.2004 20:57:16   
LaLi
Pohvale tudi z moje strani. Vedno se zavzame in ni mu škoda časa. Drugače je moja G Macunova, s katero sem zelo zadovoljna:bravo:, parkrat sem pa vseeno nanj naletela in tudi po porodu me je on zrihtal. Po besedah moje G zelo lepo. Se pa strinjam s tistim o "human touchu", ker zna biti kar precej ciničen-hvala bogu ne na račun nas, pacientk. Tratnjek-zgodba zase:zmeden:. Njegovo vedenje je treba jemati z veliko rezerve. Tudi meni je rekel isto kot Zari (oz. mamici od Zare) in obenem ocenil, da nosim 4kg težkega otroka, zato me je kar naročil na porod. Sem mislila, da me bo od živčnosti pobralo. V glavnem, rodila se je Laura, 54cm in 3610g. Porod je potekal gladko in brez zapletov. Je pa zelo dober diagnostik in za ženske s težavami pravi naslov. Že marsikatero je ravno on zrihtal.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dr. Bernik- Jesenice
30.8.2004 10:00:32   
Pupica
No pa še jaz svoj piskrčk pristavim:)-:)-:)-
Bernika sicer ne poznam, imam pa za G Macunovo, in je ne morem in ne morem prehvalit. Ta pa res dela s srcem in dušo, vzame si čas, nisem še naletela da bi bila slabe volje itd...Prej sem mela dražičevo, pa upam da mi ne bo več nkol treba k njej, ker se ne more primejat z macunovo.In zdej ko vem kakšno zaupanje lahko vzpostaviš z G, nočem več menjat, niti za 1% slabšo.

no srečali smo se pa tut z tratnjekom...no coment...ampak ker sem pa prej veliko slišala o tem, da se dečko spozna na te stvari, da je ful dober diagnostik, sem mu v hipu oprostila za 1 minuto časa, ki si ga je vzel za naju z pikico, in vse kar je reku je bilo "V redu je!". No če on reče v redu je pol je v redu , a ne?

Tko da en velik :bravo::bravo::bravo::bravo: za Macnovo. (vsak za svoje navija)

LP

pupica 37t4d (še mal):sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dr. Bernik- Jesenice
1.9.2004 0:46:25   
Annny
Pupica, ko sem jaz menjala G, so mi vsi priporočili Macunovo(-: Takrat sem ravno ugotovila, da bom mamica in sem hotela zdravnika, na katerega bi se lahko res zanesla. Klicala sem na Jesenice in se hotela naročiti k Macunovi...pa so mi rekli, da je zasedena za več kot 2 meseca vnaprej in da žal ne bo šlo..Ful me je skrbelo glede pikice...pa sem rekla, naj me zaboga prijavi KAMORKOLI, h kateremukoli G, samo da bom čimprej na vrsti. In je sestra rekla, da je fraj Bernik. OK, sem si rekla..ne poznam ga in samo upam lahko, da bo v redu.. In izkazalo se je, da je bila izbira res 1A!! In to po čistem naključju..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?