|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.zorn-spermiogram
9.12.2005 12:50:08   
Neja28
Pozdravljene punce,

ze nekaj casa vas spremljam - iz ozadja. Ste super moram rect! user posted image  Vse za eno, ena za vse! To mi je vsec.

Imam eno vprasanje - ima katera kakrsnokoli informacijo o pregledih pri dr.Zornu v Gin.kliniki v Lj?
Z mojim imava napotnico za spermiogram in naju zanima kako poteka pregled v Lj? Koliko se čaka? Vase mnenje? Izkusnje?

res hvala ze vnaprej.

Z upanjem na user posted image  vseh nas ...

Pozdravcki...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.zorn-spermiogram
9.12.2005 12:55:37   
Skorpija
Pozdravljena Neja!

Midva imava sicer dr. Drobniča, ampak sva ravno v ponedeljek bila na spermiogramu in po mojem ni bistvene razlike... Torej, ko sva se naročala za pregled je moj dobil datum pri Drobniču za sredino januarja, naročili pa so mu, naj se pred tem naroči še na spermiogram. Ta termin je dobil zelo hitro - tri tedne kasneje kot je klical. Sam spermiogram pa zgleda tako, da prideš tja, sestra vzame podatke, mojega so malo merili, tehtali, izmerili pritisk in potem je oddal spermo in sva šla - vse skupaj 15 minut, zdravnika pa ne vidiš. No in ko bova šla zdaj vsak posebaj na preiskave bodo rezultati spermiograma že tam in oba zdravnika (moj in njegov) bosta imela v to vpogled. Midva imava sicer že rezultate od Reša, ampak želijo na leonišču imeti še svoje.

Pa dobro opravita - priporočam pa, da greš z njim ali pa si vzame kakšno revijco, ker je uni prostorček res majhen in neprijeten za tako intimen opravek...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Neja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr.zorn-spermiogram
10.12.2005 11:40:13   
Anonimen




Pozdravljena Skorpija,
kako pa zgleda to pri Rešu??? Moj user posted image  je naročen v ponedeljek, pa ga že
par dni ful panika grabi, kako bo on sploh to opravu tam, pa kaj vse ga bodo spraševali itd??



(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr.zorn-spermiogram
10.12.2005 11:45:09   
emaa
Pr Rešu najprej oba opravita kratek razgovor, kjer povpraša koliko časa poskušata, ali je kakšna nosečnost bila, na koliko dni seksata, kakšne bolezni v družini, ki bi lahko vplivale (mislim, je že eno leto od tega). Potem on opravi svoje, lahko mu pomagaš. Nato gresta nazaj v Reševo ordinacijo, kjer pod mikroskoopom pogledate plavalčke, vidva jih vidita na ekranu. Torej že takoj vesta, ali je v redu ali ni. POtem ga pa pripravi, mora spustit hlače, zato da Reš preveri kako je z modi in penisom. To naju je presenetilo, ampak sva vsaj vedela kaj naju čaka na GK. Drugače pa ta pregled testisov ni nhč groznega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr.zorn-spermiogram
10.12.2005 23:45:23   
Anonimen
kaj pa 2-dnevna abstinenca??? A je obvezna oz. kaj storijo v tem primeru, da je od zadnjega spolnega odnosa minilo šele 36 ur(1,5 dan)??
lp

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?