|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 13:14:39   
sand
HOJLA,
Naša dva sončka (2,5l in 9m) smo dali skupaj v sobico v upanju, da bo naša starejša princeska z veseljemuser posted image spala celo noč v svoji sobi oz. da se ne bo čutila prikrajšano, ker je mali do sedaj spal pri nama.V svoji sobi je in še vedno spi do 23.h potem pa kričanje in trmasto izsiljevanje, da je treba po njo in da hoče spat pri nama, pa mleko, itd. Do sedaj je vedno spala pri nama, brez problema.Zdej pa sva oba že čist fertik od utrujenosti, ker mala kar naprej neki hoče ponoč, potem se zbudi še mali in cirkus je tu.Res utrujajoče!Smo probali zlepa, pa malo bolj strogo, pa sva jo ignorirala in pustila,da se je drla-NIČ NE DELUJE.
Kako ste ve temu kos oz. rabim nasvet. Hvala in lp Sand 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 13:38:06   
rainbow
Sand!

Midva tudi imava to v planu, a ker se ta mala pri sedmih mesecih še pogosto ponoči zbuja in se hoče dojit, še kar odlašam, saj da bi imela obe budni ponoči, mi res ni.

Tudi jaz z veseljem pričakujem kakšno izkušnjo.

lp

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 15:38:17   
Gina
Kaj pa vem, meni se zdi, da gre pri otrocih vedno za to, kdo je bolj trmast. Če ti je ogromno do tega, da bi ti ponoči spala, potem boš bolj trmasta od nje. Če se ti pa otrok (ki mu najbrž nič ne manjka) bolj smisli od sebe (ki čez dan hodiš okoli kot cunja od neprespanosti), potem pa vsakič vstani. Te pa razumem. Mene je tudi hči dooooooolgo izsiljevala. tako dolgo, da sem mislila umret od hudega, preden mi je kliknilo, da imam DOVOLJ! In seveda je uspelo, samo odločit sem se morala. Aja, ena ura dretja je premalo, so bolj trmasti in če si po eni uri popustila, se je še bolj navadila, da se trma izplača, boš morala veliko dlje jo pustit. Ali pa vstajaj še naprej, kot ti paše. Srečno!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 16:35:36   
KODA
Našedva(3 in 5 let)tudi spita skupaj v sobi.Pri nas nikoli ni bilo problem zaradi nočnega spanja.Ko sta bila manjša,smo dajali spat vsakega posebej,zdaj pa sta starejša in hodita spat skupaj,pa nastane problem.To je samo hihitanje,smeh,razgrajanje,lačna, žejna ,lulat...Vse bi naredila,samo,da se ne bi šlo spat.Vem,da jima zvečer nič ne manjka.Pocrkljamo se in rečem,da bomo zaspali.,potem se pa začne.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 16:51:46   
vesna.com
Moji dve sta že skoz skupaj, Z. je bila stara 4, kosmo dobili A..pa ni posebnih problemov, sam če gresta skupi spat se že zdej režita in cvilita.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dva malčka skupaj v sobi
6.11.2005 20:22:48   
sand
Ja Gina se strinjam s tabo in vem da moram bit bolj odločna.Točno tko kot si napisala, mala nas trenira kdo zdrži več.Upam,da zberem dovolj moči.
Drugač pa, še malo in vem, da bosta uživala in skupaj zaspala.Hvala vsem in nočko, Sand

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?