|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dva psa
12.7.2006 19:56:34   
Laubica
Zanimajo me vaše izkušne tistih ki imate v hiši 2 psa.Namreč želim si še enga psa pa sem še malo v dvomih kak bi to naj zgledalo.Zdaj imamo mopsa rada pa bi še imela Japonskega čina To sta oba mala družna psa.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dva psa
12.7.2006 21:33:19   
dulcinea
pri mojem lubiju imajo dva mešančka. prvi je mali, drug pa kar precej velik. ponavadi veliki spravi vso hrano, ampak malemu tudi ne manjka. sta pa oba prosto spuščena na vrtu.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dva psa
12.7.2006 21:34:44   
dulcinea
ups...šele zdaj vidim da si napisala "v hiši". s tem ap nimam izkušenj

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dva psa
12.7.2006 22:35:54   
turbo
Živjo, imamo dva dobermana, starčka 10 let in mladca 5 let. Konkurenca ne škodi, družba tudi ne, sta popolnoma zadovoljna, če njiju vprašaš.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dva psa
12.7.2006 23:13:17   
Marogica
Mi smo imeli dva samojeda, razlike  v letih 6 let. Imeli pa smo par, tako, da je samica, kaj hitro pokazala, kdo je gospodar v hiši. On, kot "tipični moški", pa se ji je kar lepo prilagodil. Jima vsaj ni bilo dolgčas....user posted image

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dva psa
13.7.2006 6:49:24   
LARIKA
Ja če ste v hiši, potem ni težav. Če ste pa v stanovanju pa zna biti precej moteče. Mi smo v bloku in smo imeli pred pol leta dve psici. Našo Laro, ki jo imemo že od samega začetka, potem pe je še sestra privlekla domov od njenega tipa še njegovo psičko- mlado zlato prinašalko. In jo naša ni hotela sprejet, čeprav se je Loni skoz okoli nje motala user posted image  pa ni šlo. Tako, da smo ji poiskali nov ljubeč dom. Dali smo jo enemu policistu v Šenčur. In mislim, da smo se prav odločili, ker je bilo težko. Lari dlaka skoraj nič ne odpada, za Loni si pa lahko z valarjem hodil user posted image .
Spet je odvisno če se psa med sabo ujameta. Vsi se ne. Tako, da bi bilo fino it z vašim starim kužkom po novega, da vidite njegovo reakcijo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dva psa
13.7.2006 8:56:23   
tanaja*
Mi imamo v stanovanju 2 psa, dalmatinca in bulterierko. Super se razumeta,  skupaj spita, se igrata, jesta..vse počneta skupaj. Pametno je, da sta različnih spolov, zaradi rangiranja.

Kje pa misliš kupiti čina? V Slo jih vzreja samo moja prijateljica...


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dva psa
14.7.2006 9:36:01   
Laubica
Super ste hvala za vaša mnenja.Vidim da vas je več -tak norih kot jaz ko imate 2 ali več psov.Ja kupila bi jih v Sloveniji samo se mi noben na njihovem  e mailu  noče oglasit pa niti na njihovi internetni strani -tak da ne vem niti če ga bom dobila-tu v SLO ,bom pa vztrajna pa prosim za pomoč tiste ki poznate koga ki ima JAPONSKE ČINE da mi še o njih malo poveste pa ne samo lepih stvari tudi iskreno (slabe)user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dva psa
14.7.2006 9:50:40   
Maxica
Mi smo tudi imeli dva psička, v hiši, sicer čez dan sta bila več ali manj pred hišo. Sta bila pa oba mešančka s pinči, tako da sta bila majhna, ne preveč zahtevna. Samica je bila pri hiši kakšnih 6 let pred samčkom. Ga je pa čisto lepo sprejela, vendar se je videlo, da je ona "šefica". On je bil pa itak tak živahen psiček, malo je silil vanjo, pa mu je ona brž dala vetra.user posted image  Je pa - če sta različnih spolov sevedauser posted image  - kar treba paziti, ko se gonijo, sicer imaš lahko skoz mladičke. Mi smo samički pred vsako gonitvijo peljali k veterinarju, da so ji dali eno kontracepcijsko injekcijo, pa je bilo.
Ne vem, mi imamo zelo dobre izkušnje, če sta dva kužka pri hiši. Malo konkurence ne škodi, pa med sabo se igrata ipd.
Srečno!

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dva psa
14.7.2006 10:45:06   
Laubica
Hvala naša psička je tak sterilizirana tak da ni strahauser posted image Joj komaj že čakam drugo leto da dobimo podmladekuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dva psa
14.7.2006 10:46:13   
Laubica
Aja pa naša bo januarja stara 5 let tak da rabi razvedrilo ker je že fejst umirjenauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dva psa
14.7.2006 20:23:08   
MALINČICA
Tudi midva imava v sanovanju dva psa, psička in psičko pasme ameriški stafford terier in je full luštno!!!!
Se imata zelo rada in vse počneta skupaj, edini proble je, ko želimo na počitnice, je kar težko oba vzet s sabo.

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dva psa
14.7.2006 21:58:24   
Laubica
Mi hodimo kampirat tak da to ne bi smel bit problemuser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: dva psa
17.7.2006 13:01:14   
Anonimen
Mi smo tudi imeli dva. Kar se tiče "vzdrževanja", v bistvu ni razlike z enim. Je pa fino, ker sta si za družbo, našadva sta bila kot brat in sestra (no, dvakrat na leto pa kot mož in žena user posted image )

Kampirat s psi pa jaz ne grem nikoli več. Sem dvakrat šotor pobirala na drugi strani kampa...

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: dva psa
19.7.2006 19:19:15   
Laubica
Kako se je to zgodilo ne razumem?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: dva psa
20.7.2006 0:24:56   
Anonimen
Mi imamo dva kužka, mešančka med pudljico in koker španjelom in je super. Smo v stanovanju, pravzaprav v garsonjeri, imamo pa tudi balkon. Sta bratec in sestrica iz istega legla, super je, ker imata drug drugega za družbo, tako da tudi lažje greš od doma, če ju ne moreš s sabo vzet. Ker je psička sterilizirana, nimamo problemov v času gonitve. Pa z dopustom tudi ni nobenega problema. Hodimo v prikolico, tako da šotora ne moreta nikamor odnest.user posted image  V avtu se pa tudi rada vozita. Skratka, nobenih problemov z ničemer. No, edino če grem sama kam na sprehod z vozičkom, kjer morata biti kužka privezana, to mi malo težav povzroča, to je pa edina stvar.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: dva psa
20.7.2006 13:00:57   
šnucika
Mi imamo v stanovanju-hiši z vrtom dva psauser posted image user posted image .Velikega šnavcerja in mešanca med nem. ovčarjem in dobermanom.Se zelo dobro razumeta,ker pa je mešanec starejši je alfa samec in šef šnuciju,ki ga prekaša samo v velikosti in teži.user posted image Se vozita tudi skupaj v avtu-v prtljažniku karavana,spita skupaj v dnevni...skratka živita v sožitju brez problemov.
zato resnično ne vidim ovire za vse,ki  bi radi imeli še enega kužata za družbo,pa naj bo to v hiši ali na dvorišču.Z dobro vzgojo lahko prav lepo živijo skupaj tudi trije pesjančki!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: dva psa
20.7.2006 14:51:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jaca
Kako se je to zgodilo ne razumem?????


Ponoči sta spala najprej v tisti " predsobi" od igluja, jaz pa noter. Ko se je na drugi strani kampa nekaj dogajalo, sta skočila in oddivjala kar skozi zaprt fršlus, lahko si misliš, da se je šotor podrl name.

Potem sem ju privezala ponoči na enega od v zemljo zabitih kavljev. Ista zgodba, le da sta tokrat odletela s kavljem in šotorom, ker mene ni bilo v njem.

Na koncu smo spali skupaj v šotoru, pa sta zjutraj, ko je začelo zunaj šumeti, planila in me skoraj pomendrala...

Potem smo šli pa domov.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: dva psa
21.7.2006 21:37:37   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: dva psa
22.7.2006 16:47:54   
Laubica
OOOO šitttt  no to je prednost malih psov da niso tako močniuser posted image No moram vam povedat da sem že vzpostavila kontakt z vzrediteljico (japonskih činov)in da se dogovarjamo za drugo leto da bomo dobili -fanta .HA jaz že imam ime za njega -PIDU No ful sem vesela da ste vse ki imate 2 s tem zadovoljne in ni nobeni žaluser posted image Tudi jaz že komaj čakam, moj malo manj pa bo boljše ko ga bomo imeli-si bo takrat premisliluser posted image V ponedeljek pa gremo na morje in to prvič v apartma bomo vidli kako bo naši psički všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: dva psa
21.8.2006 17:59:35   
Blink
Pozdravljen turbo...
Tud mi imamo trenutno dva dobermanauser posted image
Oglasi se kaj an naših straneh...dobermanklub-a LP


_____________________________

Doberman Klub: www.dobermanklub.net
www.krivi-rojeni.dobermanklub.net- Sodeluj!!

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: dva psa
27.8.2006 19:15:24   
Laubica
Super imate urejeno stran samo se mi zdi da jaz ne pašem tja ker se velikih psov BOJIMuser posted image user posted image Moram še povedat da se je naša tudi v apartmaju super počutila tako da ni bilo problemovuser posted image

(odgovor članu Blink)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?