Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nekateri ljudje se ne znajo pogovarjati. V moji primarni družini se nikdar nismo pogovarjali, če že, so bile to banalne stvari. Težko se jim kaj dopove, poleg tega pa moram itak biti za vse hvaležna in meni želijo "samo pomagati", ko se vmešavajo.
. Hecam se.
. Se pa res malo bojim, da jo bom pol, ko bo otrok, da jo bom imela skozi za vratom, ker ima že sedaj malo obsesije na to, da čaka vnuka. Pa še sploh ne ve, da sem
.
od vsega skupaj in sem dragemu dala možnost - ali se odselimo (nismo pa imeli kam) ali si naredimo iz enega dela hiše svojo garsonjerco ali pa grem stran od tam. No, in zmagala je druga možnost. Imamo svoj vhod in se lahko zaklenemo po mili volji - zdaj je 95% boljše (tistih ostalih -5% pač vedno ostane
)... zdaj, ko smo tistih 15km narazen je še skoraj preblizu, ker se velikokrat oglasi nenajavljen. če bi živeli skupaj, bi bilo pa gotovo tako kot ti opisuješ.