|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dviganje in prvi koraki
13.9.2005 11:57:57   
marta2

Naši punci sta vedno bolj živahni. Klara bi cel dan hodila gor in dol s tem, da jo držiš za rokici, Karmen pa jo je začela oponašati. Sicer še nima dovolj ravnotežja, se je pa sposobna sama dvigniti na nogice in potem vsa ponosna nestabilno stoji z nasmeškom svojih treh zobkov, jaz pa ne morem Klare spustit sredi koraka in hiteti ujemati Karmen, če bi slučajno izgubila ravnotežje. Noro Ta mesec nismo same, so pred mano pa še trije mesci, ki jih bomo morale samo odgurati, preden grestav vrtec (ki ga še iščemo ).

Čez dan smo notri bose, drugače pa imamo nogavičke z bremzicami. Kakšno obutev nam priporočate? Jaz imam namen kupiti copatke npr, Superfit, ki jih bosta lahko imeli noter kadar bo hladneje in zunaj v suhem vremenu, za orenk čeveljčke bi pa še počakala dokler ne bosta dobro hodili, saj me je cena vrgla na rit. Pa še to, kaj pa hodalica ali pa kolešček z ograjico? Vem da to ni najbolj zdravo, vendar dve ne bom mogla istočasno držati.

LP Marta

Neposredna povezava do sporočila: 1
   dviganje in prvi koraki
13.9.2005 15:29:41   
urška
men je pediatrinja rekla, da mora biti otrok čimveč bos oz. v štumfkih z bremzami. hojce ne priporočajo, je pa tud vprašanje če bosta hoteli notr bit... naš ni hotu

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dviganje in prvi koraki
14.9.2005 21:16:38   
SISI25
Marta2 meni je to tako znano. Saj neveš kaj bi, najboljše, če bi lahko dobile še dve roki.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dviganje in prvi koraki
14.9.2005 22:18:20   
mirka
o kaj me še vse čaka,...

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dviganje in prvi koraki
14.9.2005 22:25:12   
Anonimen
Marta2, od kod pa si? Če si blizu Bleda, pojdi v Sončka po čeveljčke. So pol cenejši od Cicibanovih, pa po moje boljši za take majhne. So res zelo mehki.
Sicer pa kapo dol mamicam z dvojčki, meni ni jasno, kako bi jaz to zmogla.

(odgovor članu marta2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   dviganje in prvi koraki
15.9.2005 9:31:32   
pi
Mirka, kako je kaj z vami ? Je zelo naporno ? Kaj pravi starejša punčka na sestrici ?

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dviganje in prvi koraki
6.4.2007 10:17:19   
alpog
Marta, zdaj ko je mimo postavljanje na noge, pa nam napiši, kako je s hojo in tekanjem. Včasih verjetno misliš, da bi morala imeti rolerje na nogah, da bi bila hitrejša z enega konca na drugi, a ne?

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dviganje in prvi koraki
9.4.2007 21:03:10   
MELANIA
Živjo!
Marta2 res čestitke da ste toliko časa lahko brez hodalic!! Moji dvojčici že od petega meseca čebljata v njih, sicer sta imeli na začetko dvignjene, da nista dosegli tal, sedaj pa že šibata sem in tja in veselo odpirata predaleuser posted image .
Vem, da hojice baje res niso najbolj priporočljiva zadeva, vendar jaz brez njih niti kosila ne bi mogla skuhat, pa seveda punci uživata v njih.
Ja glede čeveljčkov so pa res cene takšne, da te kap...user posted image  Nazadnje sem šla kupovat copatke in spet kupila ene čist neuporabne, tako, da imata za doma nazaj ta volnene, ki so res najbolj super in jih priporočam.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dviganje in prvi koraki
18.5.2007 22:53:08   
marta2
Kako čas beži... Ali ste opazile, da je od prvega mojega sporočila preteklo že veliko časa. Moji punci šibata gor in dol, vozita trikolesnik tako hitro, da ju na ovinku zanese in premišljujeva kakšna stabilnejša kolesa naj jima kupiva? Najbolj pa sta lušni, ko se primeta za rokici in tekata gor in dol po dvorišču, pa zraven kričita tekamo, tekamo, včasih pa tudi mamica zraven. Oh, kje so postavljanja na nogice...

_____________________________


(odgovor članu MELANIA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dviganje in prvi koraki
19.5.2007 9:24:16   
emaa
Marta2 a imaš ti mogoče dve luštni 2,5 letni punčki, se mi zdi, da smo se za Bistrico enkrat srečali, ko sta z ruzački šibali z vama.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dviganje in prvi koraki
21.5.2007 3:27:58   
marta2
Ja, to smo bili mi. V vrtcu so učijo o račkah in moramo kar naprej hodit do Bistrice račke gledat.

LP Marta

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?