Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: EKOLOŠKA ŽIVILA: Ja ali ne? 22.1.2026 5:06:08
|
|
|
|
eadbarter
|
IZVIRNO SPOROČILO: geogle Pozdravljeni, sem študent Ekonomske fakultete v Ljubljani, smer Trženje. Ob zaključku magistrskega študija pripravljam magistrsko nalogo z naslovom: Potencial zelenega porabništva v Sloveniji in dejavniki, ki vplivajo na nakupne odločitve o ekološki prehrani Kot empirični del magistrske naloge sem si izbral statistično analiza dejavnikov porabništva ekoloških živil. Prosil bi vas, če mi lahko pomagate pri zaključku študija tako, da mi izpolnite anketo, ki se navezuje na ekološka živila. Podatki so strogo anonimni. Anketa je kratka in enostavna. LINK do ankete: https://www.1ka.si/a/137183 geometry dash lite Že v naprej se vam lepo zahvaljujem, Jan Pozdravljen Jan, hvala, da deliš svojo raziskavo! Teme ekološke prehrane in nakupnih odločitev so zelo zanimive, še posebej v kontekstu Slovenije. Anketa je bila enostavna za izpolnitev – upam, da ti bodo zbrani podatki pomagali pri zaključku magistrskega študija. Srečno!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?