Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ker smo iz prekmurja in tega pri nas ne delajo, moramo v MB. sedaj sem kar malce zmedena.
! Ja, tudi jaz nisem vedla, da bova prespala not. Prišla sva okol 11h, takoj so mu zamenjali oblačila v njihove pajaceke
dobro, kar se mene tiče od nervoze niti pomislila nisem, da mi pripada kaj... mislim da me niso sprejeli. ker 2x ko sva bila potem v bolnicah so me kot doječo mamo sprejeli brez vsakih problemov. tako da ne glede na to kako in koliko dojiš si doječa mama, moraš bit poleg otroka brezplačno!
sve domaaaa. jeee!!! in vse je okej. tak da sem res vesela!
sve pa imele napotnico za sprejem, vendar ko sem govorila z oddelčnim oz. sobnim zdravnikom na otroškem, mi je ta povedal, dabodo opravili le EEG, drugače pa naj znaki oz napadi nebi bili epileptični, tak da smo vsi ful happy. včeraj sploh nisem skoraj nič spala od skrbi, se samo zbujala in bila pod hudim pritiskom. šrele sedaj, ko imam