Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
je to res - je res zdravnik v baški zlorabil ... 20.7.2006 9:56:03
|
|
|
|
KIRA
|
danes me kliče mama iz službe. pa mi začne "štenkat", kao: da veš zakaj te nisem nikoli pustila z drugimi otroci v Baško na počitnice? - pa mi pravi, da je zdravnik v domu zlorabil 12 letno deklico (posilil). zdaj me pa zanima, če je to res, ker v novicah na spletu tega ne najdem. baje da je že prej počel kaj takega in se zdaj sprašujejo, kako to da so ga spustili na tak položaj - kjer je med otroki. a mi lahko kera tole potrdi??? se pa začnem spraševat, ker sva se midva z možem že o tem pogovarjala, koliko je varno punčko v OŠ pustiti samo z vrstniki na morje v Baško. midva sva se načeloma strinjala, da je to o.k, ko bo dovolj velika, nisva se pa menila kolko mora bit stara. sedaj se mi pa porajajo dvomi... LP
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 20.7.2006 10:10:16
|
|
|
|
anitaz
|
o GROZA!! Močno upam,da to ni res!!!!!
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 20.7.2006 11:55:11
|
|
|
|
LARIKA
|
Še nisem slišala za to. Če pa je res, je pa to grozljivo .
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 20.7.2006 11:59:08
|
|
|
|
KIRA
|
no saj sem si mislikla, da si je spet nekaj moja mami iz prstov potegnila, kar bi naj vodo speljalo na njen mlin.... dajte, če kera slučajno kaj o tem zasledi, prosim mi skopirajte članek, ker bi rada prebrala kaj je na stvari!
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 21.7.2006 21:16:44
|
|
|
|
KIRA
|
no superca. danes mi pravi, da je ta zdravnik še celo iz MS, pa da se zadeva raziskuje. zakaj pa ni pol po TV. take stvari tako radi napihujejo. nobenmu ne morš več nič verjet. hočem videt črno na belem.
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 22.7.2006 16:04:30
|
|
|
|
marcela
|
A to se naj bi zgodilo v Celjskem domuu v Baški?
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 22.7.2006 16:44:59
|
|
|
|
KIRA
|
ne vem. še nisem nikjer zasledila. sej če si brala - naša mami ima včasih kake prebliske. morda je čula kake čenče, pa me proba sedaj prestrašit. kolkr mi je rekla, naj bi bil zdravnik iz murske sobote. od kod pa punčka, pa ne vem. najbrž tud od tu.
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 23.7.2006 7:34:29
|
|
|
|
marcela
|
Ne nikjer nisem tega slišala,niti brala. Vprašala sem zatto, ker ima celjska občina že vrsto let v Baški otroški počitniški dom, ki ga je v zadnjih letih pretresalo že mnogo afer. Pred leti sem tudi sama tam čuvala otroke, letos jih pa moja kolegica. Sem ji sms poslala, a še ni odgovorila nanj.
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 28.7.2006 11:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo včeraj v Vestniku na to temo! Torej mora biti res! Ima kdo več informacij?
|
|
|
|
RE: je to res - je res zdravnik v baški zlora... 28.7.2006 12:20:41
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem na privat od ene uporabnice dobila podatke, ki pa jih ne morem razkriti, ker bi to bila zloraba do te uporabnice - razen če dovoli... sem ji pa hvaležna, da mi je sporočila, kaj je na stvari, da ne bom mislila, da moja mama spet kaj sanja pri belem dnevu, kakor včsih. očitno si tokrat ni zmišljevala.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.