Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vzeli s sabo. že pred mesecem smo mu kupili kletko, da bi se je navadu. Pa nam nekak ne uspeva. Uspelo nam je prit tako daleč, ad se je več ne boji. Celo določeno hrano noče jest zuni, amapk obvezno v kletki. Začela sem mu počasi zapirat vrat, tudi tega se je navadu. Potem smo šli korak dalje in sem ga hotela zaprtega odnest v drugo sobo. Tu se konča naša pravljica, čist se mu je zmešalo. Praska po vratih in joka. Ko sem ga spustila ven, sploh ni hotu več blizu. Pa smo spet bili na začetku. Zdaj si spet upa not, sam vrat ne smem zaprt. Kaj naj naredim? Saj razmišlajmo o pomirjevalih na avionu, ker se nam smili in nočemo, da bi trpel, sam ko bi vsaj pustu, da vrata zaprem. 
.
in praska in grize vratca (resetka) pa ji ni nic. Obcasno ji pa uspe, da si celo sama odpre. Ampak to samo kadar ni boks dobro zaprt.