Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bleda luna ti povej mi... 26.8.2006 16:43:28
|
|
|
|
*pepelka*
|
Tebi lunca bom povedal, kaj na srcu mi leži, da po noči in po dnevi meni spati ne pusti... Mislim, da je to ta pesem, ki jo iščeš, a na žalost ne vem celega besedila. Tudi če bi ti ga napisala še kaj, bi bilo verjetno vse malo pomešano
|
|
|
|
RE: bleda luna ti povej mi... 26.8.2006 19:49:18
|
|
|
|
čaki
|
ja točno ta je škoda ker ne veš vsega besedila...
|
|
|
|
RE: bleda luna ti povej mi... 26.8.2006 20:41:29
|
|
|
|
*pepelka*
|
Če mi sporočiš email, ti jo pošljem. Sem ti pisala že na zs, pa se mi nisi javila.
|
|
|
|
RE: bleda luna ti povej mi... 27.8.2006 6:51:06
|
|
|
|
snorlax
|
BLEDA LUNA Bleda luna mirno plava skoz oblake in megle, mene gleda in me vpraša, kaj mi je, kako mi gre. Tebi lun'ca bom povedal kaj na srcu mi leži, da ponoči in podnevi men' zaspati ne pusti. Kjer so hribi in doline, kjer drevesa rastejo, tam boš vid'la na livadi eno majhno hišico. Tam pred hiš'co se ustavi, skozi okno not poglej, tam boš vid'la moje dekle, dekle moje žalostno. Prav prisrčno jo pozdravi in še vroč poljub ji daj in ji reci, da jo ljubim, kot sem ljubil jo nekdaj. Vse na svetu hitro mine, mine tudi lep obraz, le ljubezen ta ne mine, ona večno le živi. Lepa pesem!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.