|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trma
10.9.2006 23:41:50   
Anonimen
Pred mesecem sva postala drugič starša. Problem je pri starejšem, saj je postal zelo trmast, na trenutke, da ne vem več, kaj storiti. Vem, da s tem hoče pozornost preusmeriti na sebe. z njim se zelo veliko ukvarjava in vključujeva tudi v skrb za našega drugega člana. V  trenutkih trme ga ignoriram, tudi če se dere in me gleda pol naselja, kaj počnem z otrokom, medtem, ko mož ni tako toleranten in ga tudi udari, vendar v meji normale (po riti). Povejte ali je še kakšna boljša rešitev.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trma
11.9.2006 9:36:31   
ribica.
Tudi pri nas je tako. Naša prvorojena je bila že prej zelo zahtevna, zdaj jo pa meče še to, da ni več sama. Tudi sama velikokrat ne vem kaj bi storila, ker me nič ne uboga. Sploh me ne sliši in doben dogovor ne drži. Kr najprej imamo neko kričanje, loputanje z vrati.... Jaz se ful trudim, da ne bi bla tečna in kričava mama.ampak mala me dobesedno sili, saj pritiska do skrajne meje. Rešitve nimam, pač guramo, vsak dan posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trma
11.9.2006 16:48:59   
soris
Tudi mi smo že dali to skozi, mogoče ne v tako hudi obliki. Treskanje z vrati že, pa dretje za vsako malenkost, pa izsiljevanje, neupoštevanje dogovorov, totalna neposlušnost,...
Sem jo tudi parkrat po riti user posted image in kaj hitro ugotovila da je stanje le še slabše. user posted image

Vse sem ji še enkrat razložila kako pa kaj, ati ji je pa naložil nalogo za cel dan in sicer, da je zdaj ona šefica doma, ko atija ni in da ne sme mamice jezit in mora biti moja pomočnica. Ko je prišel ati domov mu je takoj povedala kako je bila ona pridna, kako je ona meni pomagala; pa še jaz sem jo ful hvalila (je blo nekaj neposlušnosti, ampak ne moreš pričakovat čudežev čez noč)user posted image in ji je blo to tako fajn, da smo potem uživale 300 na uro. Od takrat nobenega problema več. Je postala zelo vodljiva in ista kot prej.
Stara je 4. leta in si že da marsikaj dopovedat.
Držim pesti da čimprej rešite to krizo user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?