Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tudi mi smo alergični... 14.9.2006 23:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
na vse živo. danes sta punci imeli testiranje pri alergologu. taveliki je pokazalo,da je alergična na vse možne pelode,najbolj na oljko,cipreso (ki ju imamo ful pred hišo!!!) in na trpotec in še ful drugih trav in plevelov in dreves in pršice... tamala pa na mleko.jajca arašidi in drugo ni reagiralo,mleko pa malo.zdej lahko pije samo sojino in riževo mleko.zdr. nam je rekla,da je najboljše som od milupe. ali se res dobi sojino mleko tudi na recept? ufa,že vidim,kaj me sedaj čaka:najprej pospravit vse pliške,pa spraznit police,ker se nam nabira sama ropotija in prah... še dobro,da vodni sesalec že imamo! tamala se pa ni lih strinjala s tistim mlekom.njej je kravje ful dobro. no,ja bomo že kako...
|
|
|
|
RE: tudi mi smo alergični... 15.9.2006 0:00:54
|
|
|
|
lelaval
|
Ni mala stvar, a boste vsekakor preživeli. Če bi sojino mleko uživala od začetka, bi ji bilo užitno, kravje pa bljek - tako je pri moji starejši hčerki, ki ima že od malega alergijo na mleko. Dobiva pa kolegica za sina, ki je star 4 leta, še vedno recepte za mleko, tako, da le povprašaj.
|
|
RE: tudi mi smo alergični... 15.9.2006 8:23:43
|
|
|
|
POKPOK
|
Res te čaka ogromno dela. Uboga. Alergolog bi moral dati predlog, da si upravičena do Pregomina. Mi imamo mnenje strokovnega kolegija kliničnega oddelka za pediatrijo, kjer piše koliko Pregomina nam pripada.S tem greš k pediatru. Potrdit recept na ZZZS.... Povprašaj kako je pri vas. Lahko pa kupiš Pregomin in poskušiš. Naša ga dolgo ni marala. Obstaja precej nadomestkov mleka. Povprašaj v lekarni kaj je najbolj užitno, oziroma prodajano. Pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.