|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 20:37:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Moji zadnji dve vnetji ušesa (obe pred kratkim) sta minili povsem brez vročine, bolelo me je pa kot hudič. Tako da jaz bi ga nujno peljala k dežurnemu. Ponoči itak še bolj boli, mogoče bi mu bilo dobro dati vsaj voltaren.
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 20:43:04
|
|
|
|
ciciban
|
Proti bolečini u usesu obstajajo kapljice otokain.Če mu teče iz noska spirajte nos z fiziološko raztopino-pogosto se prenese vnetje na ušesa iz nosa.Uho grejte!
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 22:28:01
|
|
|
|
dix
|
Zaenkrat dajte nekaj proti bolečinam, daleron, paracetamol v taki ali drugačni obliki... Do jutra mogoče zdržite.
|
|
|
|
|
RE: Boli uho, vrocine se ni-HELP!? 23.9.2006 22:29:57
|
|
|
|
Marogica
|
Najprej mu obvezno daj nekaj proti bolečinam, Calpol, Daleron, svečke..., da revček ne bo preveč trpel. Čimprej. Jutri pa k zdravniku, na pregled.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroci potrebujejo naravo vsak danOtroci danes preživijo premalo časa zunaj, kar vpliva na njihovo zdravje, vid, koncentracijo in duševno počutje. Raziska...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?