Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

je imela prve tri mesece kar naprej vneto ritko. Sprobali smo najrazličnejše kremce, paste, lubje..pa nič! Dokler nam ni pediatrinja svetovala naj ji kupimo plenice MOLTEX ECO (zelene),ki se dobijo samo v Mullerju in stanejo 2.640,00 sit. Te pleničke so naravnost čudežne, so čist natur in enkratne
  je imela prve tri mesece kar naprej vneto ritko. Sprobali smo najrazličnejše kremce, paste, lubje..pa nič! Dokler nam ni pediatrinja svetovala naj ji kupimo plenice MOLTEX ECO (zelene),ki se dobijo samo v Mullerju in stanejo 2.640,00 sit. Te pleničke so naravnost čudežne, so čist natur in enkratne . Tudi barve so takšne kot natur papir. Po dveh dneh uporabe nam je še ritka rekla HVALA. Od tedaj nimamo več teh težav.
  . Tudi barve so takšne kot natur papir. Po dveh dneh uporabe nam je še ritka rekla HVALA. Od tedaj nimamo več teh težav.  

res pa pri nas ni problema glede plenic...glavno da je elastika zadaj na hrbtni strani, da so elastični pasovi in da niso "plastične" ala pampers...prisegam na activ fitke, glede na ceno pa smo večinoma na zelenih huggieskih
  res pa pri nas ni problema glede plenic...glavno da je elastika zadaj na hrbtni strani, da so elastični pasovi in da niso "plastične" ala pampers...prisegam na activ fitke, glede na ceno pa smo večinoma na zelenih huggieskih  
   rdeča rita, Pamper tako-tako, srednje rdeča rita, pleničke iz dm-njihova znamka-pretrde. Pa še lahko naštevam. Te HH pleničke so podobne kot pampers, a meni osebno boljše, cena pa je približno ista če si preračunaš.
   rdeča rita, Pamper tako-tako, srednje rdeča rita, pleničke iz dm-njihova znamka-pretrde. Pa še lahko naštevam. Te HH pleničke so podobne kot pampers, a meni osebno boljše, cena pa je približno ista če si preračunaš. 

Mi sicer na srečo še nismo imeli vnete rite, ampak je pa dobro vedet za vsak slučaj.
   Mi sicer na srečo še nismo imeli vnete rite, ampak je pa dobro vedet za vsak slučaj.