Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ma mi je čudno ker se ni začelo z rjavim madežem, in ker se ni razvilo v menstruacijo, ampak je stvar do danes izginila....je možno da bi to bila vgnezditvena, to pomeni da bi od ovulacije preteklo nekaj manj kot 2 tedna...nekje brala da poteče le 7-10 dni.... 
!
saj trenutno imam bolj kot preiskave v mislih to, kje zaboga je moja teta...petek je že, 40 dan ciklusa, krepko zamuja, po nakazovanju v nedeljo se je izgubila v neznano, niti madežev, niti bolečin v trebuhu, niti mazoljčkov ali kakšne nore želje po sladkem, ki bi mi jo napovedovala...pa tudi kakšnih drugih znakov, ki bi pikico morda nakazovali ni....skratka bolj normalno kot se počutim, se počutit ne bi mogla...še kaj jasno meni?!? NEEE!