Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sva se pogovarjala, da pri 1 ne bova ostala, čez 3 ali 4 leta, ko bi se odločila za drugega otroka, pa jaz ne bi bila rada še enkrat na istem. In tako sem bila doma (ob starševskem dodatku) do 14. meseca 2. otroka in živeli z moževo plačo. Ni bilo ravno vse luksuzno, preživeli smo, prav tako smo si tudi morje privoščili vsako leto.
me pač zanima s koliko denarja se uspe in da preživeti če imaš dva otroka. Na žalost so tudi finance važne, saj ne želim da bi otroci trpeli ker nebi imeli za kruh!!
3 otroke.
). Ravno včeraj sva se menila, da bova tretjega otroka imela prej, kot sva načrtovala, čeprav dohodki naslednji dve leti verjetno ne bodo veliko višji.
.
. mislim, da nisem fizično zmožna poleg naše navihanke imeti še enega otroka. Kar občudujem mamice, ki se odločate za več otrok, ampak mene ker zmrazi, da bi sedaj morala dati še enkrat to skozi. In zaradi tega sem žalostna. Že od nekdaj imam željo po treh otrocih- veliki družini, ko bi pa dejansko to morala ustvarit, pa stisnem rep med noge. stara sem 28 let in upam da na koncu ne bom ostala pri enem otroku. to mi je dala za misliti soseda, ki je vedno govorila, da bo imela čez dve leti otroka in se nikako rni upala odločit za še enega, tako ima sedaj eno hčerko.