Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) dostikrat pravi svojim pacientkam (seveda neuradno) ... da naj si pred digidagijem naredijo romantičen večer v dvoje s kozarčkom odličnega domačega vinčka, romantičnim filmom obarvanim z erotiko - da se glava in um zaposlita s tem, kako najhitreje potešiti slo po zadovoljitvi, ki je narasla med gledanjem filma (saj veste, vse tisto ščemenje, pa koncentracije energije v spodnjem delu trebuha ...) po domače: da greste sexat, ker želite potešit tisti rajcig v sebi ...
Na žalost!
, bolje rečeno hočem
. Res je pri tem velik pomeni psiha. tko da se je potrebno čim bolj sprostit, kar je pa seveda težko. Ne smemo obupat!!!
Niti približno. Če si brala moje maile, si nekje lahko prebrala, da sem pri drugem otroku potrebovala 6 mesecev, predno sem zanosila. Torej točno vem kako se počutite in kako se enostavno ne da odmisliti
.... In ko sem se odločla da na to ne bom več mislila, če bo pač bo in če ne ne, je sredi belega dne, sredi dnevne sobe ratala najina Mia. Pa še točno na dan ko bi morala pridet
.