|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bozic, novo leto
5.10.2006 14:02:58   
smrka
Ti najlepsi prazniki bodo hitr prsli pa me zanima naslednje:
- kako boste okrasile smrekco? (jest sem lani imela rdece bunke in srebrne pentlje, ful mi je blo lepo, za letos nameravam samo z posusenimi pomarancnimi rezinami.
- kako boste zrihtale jaslice? jest mam ful prostora v dnevni tako da bom pod velko smreko nardila kar 1x1 meter velike jasli)
- boste naredile 24 dnevni koledar za otrocke, da bodo odpirali vse do bozica in prejemali majhne nagrade? Kako boste to nardile, ce boste? Jest bom letos prvic.
- kaksen adventni vencek boste mele? Jest upam da bom kaj naredila sama, ce ne pa plastik fantastik, kar sem mela lani.


Ok to bi blo za zdaj vse, tanks za nasvete! Pa ce mate kake slike bi blo fajn videt.
ok zdej pa res tanks .)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:17:57   
lelaval
Mi imamo že nekaj let modro zlato kombinacijo. Saj vsako leto kupim nekaj novih okraskov zraven, pa sem se že naveličala te kombinacije. user posted image  Jaslice pa zasedejo tudi nekje 1x1m pod smrekico (ker jo postavim na eno malo mizico in sega potem res do stropa).

Do sedaj sem kupovala adventne koledarčke, ki pa se mi zdijo že brezveze, ker vse slikice, ki so notri, vem že na pamet, otroka pa verjetno tudi. user posted image
Sem videla idejo, ko je ena imela majhne mošnjičke s številkami obešene po steni na vrvici (notri pa: kinder jajček, majhne čokoladice, majhne napolitanke,...) . Če ne bo katera predlagala boljše ideje, ne vem, če se ne bom letos tega lotila. Me vsako leto čas povozi. user posted image user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:19:30   
BLAŽIKA
Mene pa zanima kakšne kaj izdelujete voščilnice? A ima katera kakšno posebno idejo, mogoče celo tudi kje slikano, da jo lahko vidim. Mi smo lani imeli takšne z prejico našite in so bile res fenomenalne na njih pa je bila še majhna sličica z našo punčko.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:23:32   
mojca*
kaj nima nobena kakih medvedkov ali božičkov na smrekici...? mi imamo od lanskega božiča user posted image  in od takrat naprej na smreki, poleg bunk, še plišaste medvedke. letos jih bom dokupila še več! naj bo vse po stanovanju v znamenju user posted image ...user posted image ...

ja, pa voščilnice bomo letos prvič sami delali....in sploh pošiljaliuser posted image , prej smo kar po tel. ali v živo voščili....mami gre na otročje, odkar ima user posted image ...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:33:56   
*tasika*
Ojla!

Jaz sem pa lani naredila okraske iz gipsa. Letos jih je še potrebno nekaj naredit. Poglej v moj album kako so izgledali okraski.
Za geslo pa piši na ZS.

< Sporočilo je popravil *tasika* -- 5.10.2006 14:44:16 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:35:10   
vesna.com
Jaz pa odkar imam otroke na smrekco obesim bonbončke in čokoladice,otroci pojejo in smrekco pospravim.Seveda tud sproti kaj dodam,saj so kar pridni pri "pospravljanju" okraskov.user posted image

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 14:40:47   
mml
Jaz že nekaj let sama izdelujem božično-novoletne voščilnice, lani so bile narisane z barvami za steklo na folijo in se prišla prav super. Za letos še nimam ideje, pa tudi ne vem, če bom imel čas, ob naši nadobudni user posted image , ki je tudi razlog, da verjetno letos ne bo okrašene jelke. Prejšna leta je bila večinoma rdeča, lani pa kombinacija rdeče in zlate...ker pa je user posted image  že zelo mobilna in jelka zelo nestabila...se mi to ravno ne zdi dobra kombinacija user posted image . Mogoče bo pa jelka na balkonu namesto v dnevni sobi. Jaslice bodo pa sigurno v dnevni sobi.

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bozic, novo leto
5.10.2006 15:17:28   
Anonimen
- kako boste okrasile smrekco? bele utripajoce lucke + okraski iz slanega testa na rafiji (moje delo)
- kako boste zrihtale jaslice? nimamo jaslic
- boste naredile 24 dnevni koledar za otrocke, da bodo odpirali vse do bozica in prejemali majhne nagrade? Kako boste to nardile, ce boste? Ne, si bom pa kupila en adventni koledar ja user posted image
- kaksen adventni vencek boste mele? Takega kot lani in predlani - sem ga takrat sama nardila in bo se letos cisto ok (je iz take ''slame'' barvaste al cesa pa zvezdic..)

Voscilnice - se ne vem. Lani sem jih naredila s slikcami od Lune (na compu sem mal se igralauser posted image ), letos pa najbrz isto. Mogoce bom dala  edino kake okvircke se okol slikc in razvit ..

LP

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bozic, novo leto
7.10.2006 10:56:24   
catja2
jaz bi pa letos naredila sama kroglice za jelko, pa me zanima, če se že kje dobijo kroglice iz stiropora in kje bi lahko kupila obešanke za te kroglice???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bozic, novo leto
7.10.2006 11:41:57   
sato
*Jaz sem si lani nakvačkala ful belih snežink za smrečico (pa še za celo žlahto, ker sem mogla mirovati celo nosečnost), zraven sem obesila zvezdice iz bele in rdeče gline, posušene rezine mandarin in bele drobne lučke.
*Voščilnice vsako leto delam sama- lani so bili angelčki, našiti z belo prejo na temno modro podlago.
*Jaslice-postavim samo tisto hiško s figurami ( ni prostora za velike)
*Adventni venec pri meni skoraj nikoli ni okrogel- vedno je naravni material, na trs ali lepo vejo (debelejšo in čimbolj zvito) s pištolico nalepim mah, lesne gobe, suhe rezine mandarin, kake vejice bršljana ovijem okrog...skušam najti čimlepše stvari v gozdu. Na koncu še seveda štiri svečke, ki jih po adventu snamem in okras ostane na mizi, dokler ne razdremo smrečice. Eno leto sem ga naredila iz slanega testa.
*Adventni koledar pa kar kupim.

*Predlani sem na temnomodo podlago napihala mehurčke, ki razpočijo in zgleda, kot snežinke (zmešaš kaka 2cm bele tempere, dve kapljici vode in dve kapljici ceta in pihaš s slamico na temno podlago milne mehurčke). Jaz ponavadi kupim velik barvast šeleshamer in voščilnice sama izrežem, ne kupim že narejenih praznih.
*Če imaš otroke, naj semi narišejo božične motive na bele voščilnice- imajo dela za 14 dni, pa še ful ponosni bodo
*Lahko tudi izrežeš lepe motive iz božičnega papirja za zavijanje daril in jih lepiš na voščilnice.....

*Kroglice za smrečico lahko narediš sama- zmečkaš časopisni papir v okroglo kepo, jo oviješ z vrvjo in pošpricaš z zlatim ali srebrnim sprejem.
-To je samo nekaj idej, obožujem predbožični čas in vso to ustvarjanje. Komaj čakam!!!!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bozic, novo leto
7.10.2006 11:47:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca*

kaj nima nobena kakih medvedkov ali božičkov na smrekici...?
 

Mi jih imamo, odkar imamo otroke. Sem kupila ca 35 majhnih plišastih medvedkov(z božičnimi kapami), da jih lahko vesita tudi otroka in to brez mojega strahu in panike, da se kaj polomi ali da se poškodujeta. Namesto "špica"-vrha, pa imamo enega velikega dedka MRaza. Pa mašnje ne manjkajo. No pa bonbone tudi obesimo, da jih lahko otroka cel december iz jelke jesta. To je otročkom najbolj zanimivouser posted image

Jaslic ne delamo, prav tako nimamo adventnega venčka(ne spada k našemu razmišljanju)

Kolendarček pa ponavadi kupim in to od Kinderjajčk(za vsak dan ena Kinderjajčka)

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bozic, novo leto
7.10.2006 15:56:24   
Anonimen
Jaz bom pa naredila kroglice iz špage s pomočjo balonov. Okrog balona oviješ špago, (uporabiš domače lepilo: moka + voda, da postane špaga trda), balon preluknjaš, ko je špaga trda, in ko je vse skupaj suho pošpricaš z zlatim lakom.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bozic, novo leto
9.10.2006 8:39:41   
catja2
Urška sem pred nekaj dnevi ravno videla ta recept za kroglice, pa res lepo pridejo user posted image


Kaj katera kdaj da kokice na jelko???? JAz sem jih eno leto napeljala na vrvico in pošpricala s sprejem za avto in tudi dobro zgleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bozic, novo leto
9.10.2006 8:42:22   
catja2
Še to: zadnjih nekaj let sem na jelko zalepila tudi storže!!

Najprej sem jih pošpricala z barvo, da so bili v enaki barvi kot kroglice; na jelko pa sem jih nalepila s tistim lepilom iz pištole!!!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bozic, novo leto
9.10.2006 15:04:20   
Zasanjana
- kako boste okrasile smrekco?
Jst vsako leto drugač okrasim smrekco.Lani je bla rdeče-modra, predlani zlata, letos bo pa belo-modra z modrimi in belimi lučkami;Imamo pač veliko smrekco in niso dovolj samo ene lučke.user posted image

- kako boste zrihtale jaslice?
Jaslic ne postavljamo.

- boste naredile 24 dnevni koledar za otrocke, da bodo odpirali vse do bozica in prejemali majhne nagrade? Kako boste to nardile, ce boste?
Sem se lani nekaj matrala s tem, pa mi ni glih ratalo in tud tamale ni čist nč zanimalo.Bom letos kupila sam tisti koledarček, ko je za vsak dan ena čokoladica noter.Itak ne bo zdržala pa bo vse prej pojedla.user posted image

- kaksen adventni vencek boste mele?
Ponavadi ga nimamo.Mogoče me pa letos trkne in ga kupim, k nismo glih verni.

-Voščilnice
Vsako leto jih naredim sama.Ideje dobim dostikrat na netu.Npr; tale stran je dobra. http://www.antus.si/ustvarjalne.php

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bozic, novo leto
10.10.2006 8:24:44   
muška
Smrekico smo imeli zdaj par let zaporedoma rdeče srebrno in te kombinacije sem se noro naveličala, tako da bo pomoje letos rdeča in vmes pomarančni krhlji-eno leto je moja mama svojo okrasila samo s krhlji pomaranč in limon in je zgledala fantastično!

jaslic nimamo

adventni venček naredim sama, imam ga še od lani; imamo ga pa samo zato, da ga pač imamo user posted image  , ker svečk nikoli ne piržigamo, pa še na balkonu ga imam user posted image

voščilnice pa delam prav tako sama. letos bodo v pickpoint stilu, pa nekaj v Iris folding tehniki

če katero zanima
http://www.irisfolding.circleofcrafters.com/irisfoldingheart.html

www.stitchingcards.com

http://www.cardsandcrafts.freeservers.com/embrinst.html

< Sporočilo je popravil puncica -- 10.10.2006 9:49:46 >

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bozic, novo leto
10.10.2006 8:27:07   
muška
Aja, adventni koledarček; mislim nanj, ampak mislim, da ga letos še ne bo,se mi zdi, da sta otroka še premajhna; ko ga bom imela ga bom pa itak tako kot vse naredila sama


pa ena je spraševala za kroglice; VSE kar rabiš dobiš v trgovinah s hoby materialom, Prometej, Art&Hoby, Levček,....

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bozic, novo leto
10.10.2006 21:03:00   
žlička
ful lepe stvari najdes tudi na MON-u...Skrinjica idej...tam imajo punce tudi svoje albume in kar gledas in gledas in gledas....ful lepo in polno idej

lp

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bozic, novo leto
11.10.2006 11:30:52   
smrka
Evo se en link ustvarjalen za blizajoce se praznike:
http://www.bavaria97.de/weihnachten/

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bozic, novo leto
11.10.2006 13:11:59   
muška
Smrka, super link user posted image

Hvala

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Bozic, novo leto
11.10.2006 14:40:43   
šnucika
- kako boste okrasile smrekco? Jaz že 10 let zapored delam smrekico v vijola-srebrni barvi.user posted image Imam umetno imitacijo kanadske jelke,ful je realna...Z okraski pa kar nekaj problemov,ker do lani praktično ni bilo nikjer za najti temno vijola okraskov,ki sem jih končno našla pri najboljšem sosedu.Do lani pa sem skrbno pazila,da ne razbijem kakšnemga....pred 10 leti sem jih kupila v Quelle katalogu,potem pa vijola barve ni bilo nikjer več za dobit.
- kako boste zrihtale jaslice? Jaz sem sicer ateist,pa vseeno naredim prav posebne jasliceuser posted image ....imam celotno zbirko želvic,ki so pred leti bile v Kinder jajčkih in to postavim pod jelko,vsak želvica ima svojo vlogo...mali želvak v jajčku je Jezus,želvica z rožico na glavi je Marija,želvice,ki imajo kaj v rokah so sveti kralji....kolikor se pač spoznam...in še vsi so bili navdušeni nad mojo idejo!Stojijo na vati,družbo pa jim delojo razni novoletno srečoprinašalni predmeti,živalice......
- boste naredile 24 dnevni koledar za otrocke, da bodo odpirali vse do bozica in prejemali majhne nagrade? Kako boste to nardile, ce boste? tega še nisem naredila,mogoče si omislim,ko bo Živa nekliko zrasla.Vsekakor kaj izvirnega,mogoče kot viseči mobile za v njeno sobo....
- kaksen adventni vencek boste mele? Nimam venčka v pravem pomenu besede.Ker veliko delam z barvami za steklo,sem že pred leti štiri kozarčke pobarvala v različne ornamente,v njih dam čajne svečke in jih obpletem z (umetno)smrekovo vejico,na katero sem nalepila majhne vijola kroglice.Postavim jih v polkrog in za njimi naredim majhno dekoracijo (plastik fantastikuser posted image ) vijola-srebrnih mini darilc.
Na vhodnih vratih,ki imajo steklene površine -pa z barvami,ki se odlepijo naredim okraske...lanske sem si shranila na folijah,upam,da bodo še držali.

Komaj čakam,da se letos spet lotim dela.lani sem uživala še s trebuščkom in komajda do 10. decembra postorila vse,da je Živika prišla domov v okrašen dom.user posted image

 
 

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?