Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
In seveda ker me je tolk napiču mi je predrl arterijo krvavela sem kot nora.Kot da bi imela gejzir spodaj.Še huje pa je bilo da niso mogli ustavit krvavitve ker niso našli vboda.Jasno dr. je zopet znorl vndar tokrat samo na sestre.Končno se je vse skupaj umirilo in odšla se iz operacijske ležat.Dr. se mi je opravičeval kar me je nabodel.Žalostno pa mi je prišel povedat da je celica pazna.Namreč imele sem 2.Prva je počla ker je bilo prepozno- njihova napaka druga pa je bila premajhna.Na stolu so se mo ulile solze ker sem se počutila kot niče.Z živalmi se lepše dela.Plačati pa sem mogla seveda vse.Pa čeprav tista punkcija naj ne bi bila mišljena.Pa kaj češ.Plačaš in greš. 
, se pojave še ena
. Pika kar stisnilo me je pri srcu, ko sem prebirala tvojo zgodbo.
. Ko vidim kolk žensk oddide od Reša,ker tu pa tam izusti kako besedo, ki jo nočeš slišat, ampak tole v ljg, tole je grozno, podn, od podna
v tvojem življenju.
mislim nimam besed!!Sploh ni čudno da rodnost v Sloveniji pada...kako bomo imeli otroke, če ddržavi ni mar..ma toje že druga zgodba.
, želim iz srca, da boste čimprej