|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna
19.10.2006 0:16:42   
pikovit
Po dolgem času se spet javljam,da vam razložim kaj se je zgodilo.Dolgo časa sem oklevala ali naj sploh povem kaj se mi je pripetilo.Mogoče malo za razmislek.Kot nekatere veste sem porabila že vse 4 postopke,zato sem se odločila da grem probat spontanca.
Zgodba se je začela že na začetku slabo.Na kliniki v LJ. sestre ne vedo kam pošilljati paciente kam plačat,koliko plačat...Tako da sem cel dan bluzila po kliniki da sem na koncu vse sama zrihtala.Kot samoplačnik moraš dati nekaj avansa za katerga tudi niso vedeli koliko pa so udarili kar znesek na nekem listu ki je bil zapisan.Mene je pa kap zadela ker valda nisem imela tolk denarja s sabo.Zato sem mogla it na banko po ostalo razliko.No zdaj pa pomislite kako zgleda če nimaš s seboj bančne knjižice,ker toliko denarja nimaš na računu.No pa da preidem k bistvu.Vse je enkrat prvič in to je bilo tudi zame.Pri spontancu hodiš skoraj ves teden na kri kasneje pa še na uz..Vse je potekalo Ok.Zataknilo pa se je ko se nekateri zdravniki ne morejo odločiti kdaj ima ženska ovulacijo.Da pripomnim obstajao ovulacijski testi ki sem jih uporabljala,ki je pokazal +.Kot že rečeno niso vsi zdravniki za vse.Naslednji dan pridem na uz.Bil je dr. Tomaževič lahko si mislite kako je zgledalo ko je zagledal da je vse prepozno.Najprej je nadru mene pol pa še vse sestre.Bila sem kot miška.No pa se je le dr. odločil da gremo naprej in da mogoče še ni vse izgubljeno.Tako je prišel dan za punkcijo.Malo živčna pa ne tako zelo saj sem imela tudi po 18 celic pa ni bilo tako hudo kot tokrat.Dr. me je tolk napiču da sem mislila da bom odletela v luftuser posted image In seveda ker me je tolk napiču mi je predrl arterijo krvavela sem kot nora.Kot da bi imela gejzir spodaj.Še huje pa je bilo da niso mogli ustavit krvavitve ker niso našli vboda.Jasno dr. je zopet znorl vndar tokrat samo na sestre.Končno se je vse skupaj umirilo in odšla se iz operacijske ležat.Dr. se mi je opravičeval kar me je nabodel.Žalostno pa mi je prišel povedat da je celica pazna.Namreč imele sem 2.Prva je počla ker je bilo prepozno- njihova napaka druga pa je bila premajhna.Na stolu so se mo ulile solze ker sem se počutila kot niče.Z živalmi se lepše dela.Plačati pa sem mogla seveda vse.Pa čeprav tista punkcija naj ne bi bila mišljena.Pa kaj češ.Plačaš in greš. 
Hotla sem povedat da glejte komu se prepuščate ker niso vsi zdravniki!Pa čeprav imajo titulo spredaj.Posebaj bi rada pohvalila dr. na kliniki: Dr. Požleb ena in edina ženska-mati ki ve kaj dela in mi je zelo pomagala,Dr. Drobnič,Dr. Tomaževič in seveda sestra Janja-mati ki nas vse razume.Kar se pa tiče ostalega žensega kolektiva dr. jih pa lahko samo grajam in mislim da je že čas da dajo prostor drugim bolj človeškim bodočim dr.In upam da bodo šli po stopinjah dr. Požlebove ker takih se rabi več.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna
19.10.2006 5:51:49   
Anonimen
Ko že misliš, da si slišal vse najhujše zgodbeuser posted image , se pojave še enauser posted image , še ena groznauser posted image . Pika kar stisnilo me je pri srcu, ko sem prebirala tvojo zgodbo. user posted image user posted image user posted image user posted image . Po njihovi krivdi, da ostaneš brez pikice, mora bit grozno hudouser posted image . Zase vem, da bi se že zlomila pri letanju v bolnici. Zelo močna ženska si, vsaka ti čast. Besed za kliniko pa kar nimam, že prej jih nisem imela, zdaj pa sploh. Hudo, da si sploh kaj takega dovolijouser posted image . Ko vidim kolk žensk oddide od Reša,ker tu pa tam izusti kako besedo, ki jo nočeš slišat, ampak tole v ljg, tole je grozno, podn, od podna user posted image user posted image user posted image . Pika ne vem, kako si preživela preostanek dneva, preostanek tedna in kako bo to vplivalo na tvojo prihodnost v smislu postopkov, ampak vedi močna oseba si, pikica te čaka in jaz ti iz vsega srca želim, da bo ta pikica tudi ostala v tebi vseh 9 mesecev. Naj se ti konča tale agonija, naj temne sile odidejo vstran od tebe in naj končno posije svetla lučuser posted image v tvojem življenju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalostna
19.10.2006 5:53:20   
Anonimen
Se opravičujem, da sem te preimenovala v piko. Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalostna
19.10.2006 6:33:29   
VITA74
kaj drugega kot topel in močan user posted image  verjetno sedaj ne pomaga......
Drži se!

Lp

_____________________________

srečna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žalostna
19.10.2006 6:48:32   
Anonimen
user posted image  Ko sem prebrala tvojo zgodbo sem v njej videla sebe.Ko sem nazadnje bila v Ljubljani na punkciji se mi je pripetilo isto.En zdravnik je rekel da je prehitro za punkcijo,drugi da so fonikli zreli tretji pa ,da ni za čakat,ampak čimprej punktirat.Obveljala je tisto,da treba počakat.Na punkciji je bilo zelo boleče in na ta račun sem jih slišala in ko sem vstala se je vlila kri,vendar sem najprej mislila,da je pritekla kakšna druga tekočina.Potem v garderobi sem videla,da močno krvavim in to povedala sestri.Ta me je zagrabila in hitro peljala nazaj k zdravnikom.Kar precej časa niso mogli ustaviti krvavitve.Tam sem ležala še dve uri,potem pa domov.Ponoči pa tresenje in visoka vročina.Spet nazaj v bolnico,kjer sem ležala en dan na opazovanju.Slišala nisem niti ene besede o tem zakaj sem krvavela in kaj je narobe z mano.Sama neprijaznost,kot da sem sama kriva,da se je to zgodilo.Opozarjala sem jih,da me v trebuhu močno boli,pa so rekli,da me tam nima kaj boleti.Ko zdaj dobim menstruacijo je tako hudo,da me čisto zvije.Tja ne grem več,poskušala bom še naprej s pomočjo drugih zdravnikov.
Prav je,da se pove,da niso vsi zdravniki sposobni za vse in da tudi oni delajo napake za katere skoraj nikoli ne odgovarjajo.Lahko bi se pa vsaj opravičili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalostna
19.10.2006 8:23:28   
Liona
Joj, groza, groza...
Kaj vse je treba prestajat! Tudi jaz se pridružujem izjavam pikovit(ke). Dr. Požlepova je carica. Vse lepo o njej. Preostalih delov ženskega tima na leonišču pa ne bi komentirala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalostna
19.10.2006 8:56:28   
Bety
Jooooooooooooooooooooj....user posted image user posted image user posted image

Žalostno....žalostno.....Pa dr. REŠ je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!....Pri njemu ni takih scen.....uffffffffffffffffffffff...žal mi je....žal mi je, resnično.....

Obišči dr.Reša in probaj.....verjamem, da ti bo pomagal....

In svojo črno zgodbo pozabi, čimprej.....Ker rabiš moč za nov postopek in novo upanje....

Srečno!!!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žalostna
19.10.2006 9:00:33   
Anonimen
pikovituser posted image user posted image ,
groza, res...ne morem verjeti, da se takšne stavri dogajajo...človeška malomarnost in  brezbrižnost je brezmejna.
vem, da te ne morem potolažiti lahko ti rečem le, da si izjemno pogumna puncauser posted image user posted image .
Ta GK je pa res za user posted image mislim nimam besed!!Sploh ni čudno da rodnost v Sloveniji pada...kako bomo imeli otroke, če ddržavi ni mar..ma toje že druga zgodba.
Draga pikovit želim ti vse najlepše, drži se in zmeraj upaj!!!!user posted image Ne pusti da ti takšne situacija in takšni ljudje  vzamejo tisto kar je človeško in kar nas drži pokonci..upanje in srečo!!!

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žalostna
19.10.2006 9:13:41   
mika
Pikovit, en velikiuser posted image tudi od mene.

Resnično mi je hudo, ko berem skozi kakšne postopke in muke morate nekatere it skozi, da bi lahko držale v naročju svojeuser posted image . Poleg vsega pa še takšen odnos medicinskega osebjauser posted image .
Pikovit, bodi še naprej pogumna, poskusi odmislit tole neprijetno izkušnjo in boš videla, da ti bo uspelouser posted image
Vsem teško pričakovanim user posted image , želim iz srca, da boste čimprej user posted image  svojeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žalostna
19.10.2006 9:32:09   
GoYa
Res žalostno.
Ampak to, da dr. nadere tebe, ki nisi nič kriva, mi pa tudi ni jasno. Če bi sama znala ocenit, kdaj bo ovulacija in primeren čas za punkcijo, potem ne bi rabili doktorjev. Katastrofa.

Ni mi tudi všeč, da te v enem postopku obravnava toliko doktorjev in potem vask po svoji presoji dela user posted image .

Drži se, probaj pozabiti na to slabo izkušnjoi in naberi novih moči za nov postopek. Glede na to, da si pokurila že vse 4 koncesijske, ti predlagam Reša, ker je bistveno cenejši kot GK.


(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Žalostna
19.10.2006 16:18:26   
kapica
Joj, groza da se kaj takega dogaja. Sploh ne morem verjet.  Nimam besed.

Upam samo da bos zbrala pogum in se kdaj poskusila, da bo vse to enkrat za tabo in bo ostal le se grenak spomin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Žalostna
19.10.2006 16:59:59   
andreja2000
Zgrožena sem nad tem kaj se dogaja.Pa saj smo vendar ljudje,groza.
Hudo mi je zate Pikovit in pravtako zate mekeke in sploh vse punce,ki imajo tako izkušnjo.

veliko moči vsem,ki doživljate kaj takega,veliko poguma in da vas vse obišče srečauser posted image
Pikovit,ne obupaj,najdi novo moč in džim pesti zate,da ti bo nekega dne uspelo!!

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Žalostna
19.10.2006 17:30:31   
pika74
Ojooooj user posted image user posted image user posted image

punce, kaj vse ste prestale na GK... se mi kar smilte. Me je skoraj minilo, da bi šla naslednjič na IVF... to ni človeško... o boh...

Požlebovo sem imela čast spoznat, saj mi je ona delala prvo punkcijo in je res ženska na mestu. Pa Tomaževič in Drobnič sta mi tud blizu.

Ampak res... tole je pa groza od groze. Dobre ste! Velik ste dale skoz.

pikauser posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Žalostna
19.10.2006 18:52:19   
pikovit
Punce res hvala za vaše tople besede in objemčke.Na zaćetku sem mislila da se mi je podru cel svet in sem mislila da ne bo šlo več naprej,ampak naslednji mesec grem zopet v nove boje.Poiskala sem pomoč pri bioenergetiku ki mu bolj verjamem kot pa psihologom in psihijatrom v zgornjem štuku klinike pa še mastno zaračunavajo.Moram ga zelo pohvalit ker me je psihično totalno sestavil in danes že komaj čakam da grem v boj.Vem samo to da se ne bom pustila niti eni ženski da mi naredi uz ali kar koli drugega.In tokrat se ne bom pustila nobenemu.Za 300.000,00 sit znam pa tudi jaz zarjoveti kot lev.user posted image

Punce še enkrat hvala za vse,želim vam čimmanj takšnih pripetljajov in vsem vam user posted image user posted image user posted image  user posted image in jasno tisto za kar se vse tako borimouser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Žalostna
19.10.2006 19:19:01   
mala zirafa
Pikovit in mekeke ste se probale pozanimat kaj v MB?Moja kolegica je bla gor ful zadovoljna in po 6 letih "martranja" jima je uspelo.Rok ima okoli miklavža, tako da se že veselimo.Sočustvujem z vami, res ste imele smolo.
Veliko sreče vama želim v kaki drugi kliniki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?