Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sedaj pa imam eno vprašanje za vse tiste, ki so se odločale med nosečnostjo in službo. 
. kajti ne moreš vedeti, kdajo boš zanosila, pa tudi če zanosiš že kmalu po nastopu službe, boš pa do nastopa porodniške zaključila s pripravništvom (če ga boš imela) in boš potem imela vsaj 1 leto delovnih izkušenj, brez katerih pa te dejansko redko kje zaposlijo.
delaj na
, ker nikoli ne veš kdaj zanosiš. Predvidevam, da finančnih težav kljub temu, da nebi imela službe, nebi bilo, potem ti je itak vseeno. Glede delodajalcev pa tako, oboje je narobe, mene so vedno spraševali, če imam otroke, ko sem rekla ne, pa jih je zanimalo kdaj načrtujem....
Morda si bi mislili, če je pravkar rodila, bo vsaj malo počakala na drugega otroka....
Čeprav sem se že rasno pogajali o zaposlitvi, ki mi bi veliko pomenila, ti povem, da smo se odločili za dojenčka. Pa mi ni žal.... Tako, da ti svetujem, da kar delaj na
.