|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovanje
7.11.2006 21:19:29   
Alina_alin
Kako se uredi in koliko stane zavarovanje oz doplačilo za otročka, da če slučajno mora v bolnico, da lahko mamica gre zraven brez da bi plačala polno ceno? In ali to pomeni, da ima zastonj ali mora doplačat svojo nočitev? 
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavarovanje
7.11.2006 22:44:06   
lelaval
Če dojiš, potem naj bi imela zastonj. Seveda, če imajo prostor v sobah za mame (kar pa je redkost - ko je moja 1. hčera - pri 11 mesecih - šla v bolnico in sem jo še dojila, ni bilo prostora, a notri so bile mamice s 3 in 4 leta starimi otročki user posted image )

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zavarovanje
8.11.2006 7:28:26   
Alina_alin
Lelaval - Ja, to vem, da če je dojenje, je mamica zastonj zraven... Hvala vseeno za odziv.

Ampak zanima me za primer, če ne dojiš več - mislim, da se na zavarovalnici ali Vzajemni ali nekje plačuje premija, ali nekaj takega za take primere. Podobno kot nadstandard zavarovanje... Pa me zanima če je to res, koliko stane (če ni predrago)- da vem, če bi za vsak slučaj plačevali...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zavarovanje
8.11.2006 10:09:30   
Anonimen
O tem sem ravno zadnjič teji odgovarkala.
Ja, se da. Na Vzajemni moraš zavarovati otroka, na Adriaticu pa moraš biti sam zavarovanec in potem pa to vzameš kot nadstandard. Je pa bistevno ugodneje pri Adriaticu, ker lahko za enako visoko premijo potem na leto na ta račun koristiš veliko večji znesek. Ker to je omejeno, ne gre kar v neskončnost. Mislim, da je pri obeh zavarovalnicah mesečni znesek za to zavarovanje okrog 2.500 SIT (lahko tudi več ali manj, po želji - imaš kakšne 3 različne možnosti). Se pa glede na ta vplačani znesek  potem viša tudi znesek, ki ga lahko na leto na ta račun koristiš.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zavarovanje
8.11.2006 22:01:43   
NRMM
Čao!

Maruša ima nadstandard B pri Vzajemni in plačujem 1700 sit/mesec. So pa v tem pokrita zdravila iz belih receptov v vrednosti 60.000 se mi zdi, hospitalizacija otročka in mamice (svoja soba), oba imata takrat 5 obrokov itd....

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zavarovanje
8.11.2006 23:10:53   
kofetek2010
naša 2 sta ob nezgodno zavarovana pri Adriaticu z doplačilom za bivanje starša z otrokom - točne cene ne vem, ker sem polici že pospravila (mislim, da okrog 10.000 sit/leto), a če boš poiskala z RR iskalnikom boš našla tud to, ker smo o tem že govorile user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zavarovanje
9.11.2006 9:51:24   
Alina_alin
NR, hvala. Ja, zgleda tvoja varianta kar ok. Pa saj potem itak nekaj na leto pokuriš za zdravila na beli recept - plačaš skupaj na leto 20.400. Pokuriš lahko za 60.000. Seveda računaš na to, da ne  rabiš bolnice, zdravila na beli recept pa verjetno itak nekaj vzameš na leto. 
Splišni, jaz nisem na Adriaticu, zato odpade. Hvala vseeno.
Jana73, tudi tebi hvala. Bom malo še pogledala.

ČAo

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na plažo - 10 genialnih trikov
Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?