Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ¸Vpis v vrtec 13.11.2006 10:05:52
|
|
|
|
lelaval
|
Naj se ne bi delale razlike s prednostjo ne za zaposlene, kot za nezaposlene in mislim, da tudi za samohranilce ne. Žal pa v praksi tudi tukaj kršijo zakone. Naj bi šlo lepo po vrsti - kot so bili vpisi.
|
|
RE: ¸Vpis v vrtec 13.11.2006 10:09:21
|
|
|
|
Mina1
|
Za vpis ni nekega pravila oz. so. Je pa res, da sem sama bolj na sveže samohranilka, in da bi razbremenila mojo mamo, sem v novem vrtcu toliko časa "težila", da sem dobila prosto mesto tudi za malega za jasli, bratec je v malo večji skupini, v istem vrtcu seveda. Probaj, mogoče bo šlo skozi. Je pa res, da tam, kjer imejo res vse zasedeno, pač ne morejo delati čudežev.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSrednja šola v Gradcu prizorišče tragedijeV strelskem napadu na srednji šoli v Gradcu je umrlo deset ljudi, vključno z napadalcem. Poškodovanih je 28 oseb, sedem ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?