|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroci rešujejo zapuščene živali
29.11.2006 8:05:03   
Jerneja_
Pomagajte osnovnošolcem rešiti zapuščene živali

Ali lahko kdo mirne vesti usmrti zdravega, a zapuščenega kužka ali muco? Ali imamo pravico zakonsko določiti rok, po katerem so živali prepuščene same sebi?
Zapuščenim živalim je po zakonodaji namreč namenjeno trideset (30) dni življenja v zavetščèu, po izteku tega roka pa bi jih lahko usmrtili (ne glede na njihovo starost ali zdravstveno stanje).
Otroci, slovenski glasbeniki (Tinkara Kovač, Adi Smolar, Jadranka Juras, Tina G. in drugi) ter mnogi ljubitelji živali se s tem ne strinjajo in se bodo 6. decembra v Celju borili za živali.
Kaj se bo takrat dogajalo? V Unionski dvorani v Celju bo ob 19h, dobrodelni koncert 'Otroci rešujemo živali'.

Upamo, da bomo na tak naèin zbrali prepotrebna sredstva da 'prezimimo' osamljene in zapuščene živali, ki v zavetišče Zonzani v Dramljah, prihajajo kar iz 29 slovenskih občin (tudi iz MO Maribor, Ptuj, Slovenska Bistrica, Ig itd). Hkrati pa želimo s koncertom pričeti dvigati zavest ljudi o pravilni negi, zaščiti in vrednosti živali ter odgovorne opozoriti na zgoraj omenjeno problematiko.

Vstopnice so na voljo v TIC Celje in v trgovinah ZOOTIC (Celje, Maribor, Ptuj). Cena vstopnice je 2.500 SIT.
Bo pa treba pohiteti saj je po podatkih organizatorja zanimanje nad vsemi pričakovanji in kart je le 460.
Podrobnosti o koncertu, zgodbe znanih Slovenc in Slovencev, ki so nas podprli itd. najdete na  www.OtrociResujemoZivali.org !

Se vidimo na koncertu? Odlično!

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 1.12.2006 10:16:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?