|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tamponi za bazen
1.12.2006 20:20:29   
Boni3
A mogoče katera ve kje bi lahko še kupila tampone (take glicerinske,ki preprečijo stik nožnice z bazensko vodo).Pred tremi leti sem jih kupila v DM ali pa v Šparu,danes jih pa niso imeli nikjer.V Sanolaborju tudi ne...Me zanima a jih imajo tudi v lekarni,ali še kje drugje? Hvala za odgovor in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tamponi za bazen
1.12.2006 20:23:16   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem jih dobila letos poleti v lekarni...

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 20:27:43   
Boni3
O hvala,jih nujno rabim,sem se bala da bom mogla celo mesto preletat zaradi tega.
Btw se strinjam s tabo,da za praznike nimaš kaj iskat v porodnišnici,ti kar prej pejd,samo z malim se prej zmeni,kdaj naj ven pride hi,hi,hi....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 20:28:43   
Strawberrie Cherrie
Imava že nekak dogovor, ker drgač ne bo Božičkauser posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?