Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Na srečo jo kdaj pa kdaj zamenja manična faza
.
, vsem skupaj uspe in da se nam svet postavi na glavo
. 
. Ja, saj naj bi šla februarja kar samoplačniško na OBMP, ker sva dala že vse preglede čez in naj bi bilo vse ok. Tudi Klomifen sem že jedla brez uspeha. Samo jaz bi vseeno rada kar po naravni poti
postala. Seveda to želim tudi tebi in vsem ostalim tukaj gor.
.
. Šele ko si v postopku IVF dobiš inekcije, tako ko je arneja rekla, do takrat pa klomifen, ki ti pravtako stimulira jajčnike, da dobiš več foliklov in s tem več jajčec in možnost večplodne nosečnosti. Je pa res da ti klomifen tanjša sluznico in ne sluz, zato se zarodek težje vgnezdi. Vendar to se dogaja samo v primeru, če pretiravaš z dozami ali z dolgim zdravljenjem. Piaknogavička, zasledila sem, da bi rada pri nas na ivf, živiš pa v ameriki??? Kako pa to, je tam to drago, ali pač si se tako odločila. Seveda, če nisem preveč radovedna. A si bila na slikanju maternice, laparoskopiji, histeroskopiji...... Pri nas nekako brez vseh teh preiskav te ne vzamejo v postopek.
...ko bom rodila bom imela 36,ampak vem,da je otrok narejen z ljubeznijo,čeprav pozno...ampak,če imaš ob sebi človeka,ki ga ljubiš je vse lažje...
... upajmo da bo res leto 007 polno AKCIJE...
in REZULTATOV
. V januarju greva pa na preglede!