Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
na 30-47 dni. Zadnje mesece skoraj vedno traja vsaj 38 dni da pride. Skrbijo pa me vmesne krvavitve, ki se pojavijo pojavijo 1x, do 2x na ciklus. Krvavitve niso obilne, a so. Trenutno trajajo že 3 dni. Ponavadi trajajo 2 dni, pojavljanjo pa se zadnje 4 mesece. Tablet ne jemljem več 8 mesecev. Bila sem na ultrazvoku, pa je rekla da je vse OK in da je to ker se telo čisti ou. da je možno da je to zaradi ovulacije.
in imam občutek da tega itak nikoli ne bo, že zaradi teh težav.

Moje krvavitve še pri KT so bile odvisne od tablet...če sem imela premočne jih je bilo malo..npr 2 dni in glavoboli, na koncu ko sem jemala Cilest k je čisto šibek je bil pa svetel izcedek skoraj ves čas.
,
ker me preveč boli, če pa tega ni pa tudi ne moreš zanositi.
. KT sem jemala predolgih 10 let - z vmesnimi prekinitvami. Prenehala sem jih jemati leto in pol nazaj. Mislim, da je trajalo skoraj 8 mesecev, da so se te vmesne krvavitve prenehale in da se je ciklus vsaj približno uredil. Meni je moj G razložil, da so vmesne krvavitve znak hormonskega neravnovesja in da se telo na tak način "zdravi" oziroma "čisti" po dolgem jemanju KT. Včasih pa je vmesna krvavitev tudi posledica ovulacije.
, pa še več samozavesti in nič črnih misli.