Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Že tko ga težko uspavam... pol pa se zbuja.

No ja, saj mogoče sem se že - več kot pol današnjega sprehoda po polju se niti ne spominjam ... Očitno je že bil nekakšen blackout
Nama bojo roke odpadle al pa bova z možem šla drugo leto na tekmovanje bodybuilderjev
.
, pri nas je delovalo...
je bilo isto. Ko sem se jo naveličala cel večer nosit sem poskusla tako, da sem ji roko položila na prsni koš in čakala. Prvi večer je jokala s presledko skoraj eno uro in potem zaspala. Drugi večer smo opravile že v 20 min. Zdaj mi že štiri večere lepo zaspi brez joka. Sem pa bila ob njej. nisem je hotela pustiti same. Zaenkrat gre tako upam, da se ne bo spremenilo. Samo vsrajen moraš biti. Naši srčki bi se samo cartali.Saj je lušno a kaj ko so vsak dan težji za nosit.
Hvala london_pariz ;) Sva uspela cel film pogledat z dragim
. Dostikrat pa deluje tudi to, da ga dam spat v kuhinjo pri prižgani napi. Spi vsaj malo dlje, če ne, pa ga vsaka sapica prebudi.