Njuškalo
|
Ojoj...Jaz poznam nekoga,ki je bil včasih hipohonder.Mater ej..ni bil zdrav,če ni bil bolan! In vedno na bolniški,za najmanjši prehlad...pa,če je imel kdo bolniško, se je tudi on spomnil kaj,da jo je dobil..ker se mu je zamalo zdelo, da so drugi na bolniški,on pa ne. Vedno ,ko je prišel na obisk, je najprej potožil o tem kako ga kaj boli.Grozno je bilo ,no. Potem pa je v službi napredoval in je bila ful sprememba...z odgovornostjo je dobil še novo osebnost se mi zdi. Niti sledu več o tem ,kako je bolan in ga vse boli, sedaj govori le še o tem,kakšne odgovornosti ima v službi in kako ne morejo brez njega Tako,da po tem sklepam, da tvoj partner išče ta občutek.Želi si biti nepogrešljiv, zelo pomembno mu je,da se čimveč posvečate njemu...tako ,da kaj pa vem-mogoče se poskušaj z njim pogovorit.Saj ,da je hipohonder ti itak ne bo priznal.Ampak kaj veš,kaj ga teži. Po moje si samo želi biti v središču pozornosti..in s tem ,ko ti je podaril škatle tablet,ti je na najboljši način kot zna, pokazal ljubezen.Kajti njemu so tablete kot komu čokolada po moje