Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aparat za peko kruha 22.2.2007 10:41:22
|
|
|
|
Alisa
|
Mogoče preveč vode, probaj malo manj dodat vode,ker je drugače kruh pretežek in pade dol. Oz. na vrhu je lukna, spodaj pa zbit. Lahko pa probaš dodat malenkost več kvasa.
|
|
RE: Aparat za peko kruha 22.2.2007 16:58:05
|
|
|
|
Disney
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Ko ravno poteka debata o teh super strojčkih, sama imam enega od Elte (sposojenega od tašče, ker ga ona ne zna oz se noče naučiti ga uporabljati), problem je ker nekaj crkuje. Sem že iskala po internetu sreviserja al pa kaj, ker mi je res fini strojček, pa nisem našla. Disney, ti praviš da imaš tudi od elte; imaš mogoče račun in garancijo, če je kje gor napisan servis? Bi ti bila zeloo hvaležna Ojla! Servis je v Ljubljani: Bofex d.o.o. Merkur Šmarinska 152,Lj. Tel. 01/587 35 18 in pa v Kranju: Koroška c. 53/c,Kr. Tel. 04/20 26 333 Upam,da ti še pride prav.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.