Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kaj šele, da bi 2 sekundi zdržal gor? Jaz sem že čisto obupala. Verjetno bo do šole v plenicah 
Saj bo, počasi.....baje jih ne smemo silit.
. Mislila sem, da bi vsaj ugotovil, kaj se tam gor počne
. Namreč pri 1 letu v posvetovalnici nam je sestra rekla, naj ga počasi navajamo na kahlico. Zdaj se pa počutim malo krivo, ker sem ga parkrat probala dati, pa je prej dol skočil kot se nanjo vsedel, in da nisem vztrajala naprej. Zdaj, ko me je pa že malo skrbelo, zaradi tega občutka krivde, sem pa mislila, da bi mu novo kahlo nabavila. S tem, da vidim, da ste ene probale že vse mogoče pa brez uspeha.
dajem na kahlo zjutraj ko se zbudi in zvečer preden se gre kopat najprej sem mu odpirala vodo in se je takoj polulal vanjo in ker naša kahla poje mu je blo ful zanimivo in zdaj lula vanjo takoj ko ga posedem na kahlo tudi brez tega da odpiram vodo. Če pa se slučajno zgodi da se ne polula in hoče it dol ga pa tudi ne silim. Če se popula uredu če se ne pa tudi prav. Sem mu pa na začetku dajala tudi kakšne igrače da se je zamotil.
Aja vedno pa mu okoli kahle dam vse njegove najljubše igrače, da mu ni dolgčas.
Sedaj imamo eno čist navadno, glavno je da je ta sprednji del bolj dvignjen zaradi lulčka.