|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava
12.2.2007 13:05:04   
Anonimen
katero zelenjavo imate najraje in katero največkrat kuhate oz pripravite? A jo imate vsak dan na jedilniku??
Mi dva sva totalna antizelenjavarja in antisadjarjauser posted image . Odkar pa sva se preselila, pa sva zaradi klime tud mal spremenila prehrano in jeva mal več zelenjave, ampak mam občutek, da še vedno premalo in premalo raznovrstno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava
12.2.2007 13:09:06   
CUKRČEK
Moj mož ne je zelenjave, tako da jo jaz kuham le zase in za hčer, ki pa na srečo obožuje zelenjavo. Doma imamo vrt in poleti nasejem fuul stročjega fižola, tako da ga imam res za skoraj celo zimo. Prav tako pridelam bučke , ki jih tudi narežem na kockice in dam v skrinjo za omake. Pridelam pa še por, korenje, cvetačo(ta bolj slabo porata, zato jo čez zimo še dokupujem)... v bistvu jemo res skoraj samo domačo zelenjavo. Jo pa imam skoraj vsak dan na jedilniku. solate pa ne jem, ker ne maram okisanih zadev. Torej jem le kuhano oz. na pari obdelano zelejavo.

Grah in koruzo pa kupim zamrznjeno.....druge kupljene zamrznjene zelenjave ne maram.

Sadja pa tudi precej pojem....v bistvu dopoldne jem samo sadje, ne zajtrkujem drugega. Je pa s sadjem tako, da jabolka, kivi, hruške pridela doma tast in to je res ful dobro sadje....se po okusu res ne da primerjat s kupljenim. Hvala ti taste mojeuser posted image naj ti ostane v navadi to oskrbovanje s sadjem

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 12.2.2007 13:13:13 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelenjava
12.2.2007 13:09:34   
nuala
Najraje imamo brokoli. In ga kar naprej kuhamo, ter zabelimo z olivnim oljem ali maslom. Včasih pride zraven še koruza, včasih ga naredimo v smetanovi omaki ali zapečenega ( kot narastek ).

Enkrat sem nekje brala, da če nimaš posebno rad zelenjave ali če ne ješ pestro ali nimaš veliko časa - jej brokoli, ker je to "najboljša zelenjava". pa še otroka ga obožujeta.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelenjava
12.2.2007 13:15:21   
Anonimen
Ni zelenjave,ki jo midva nebi jedla.Res pa da jo ne kupujeva,ampak pridelava sama.
Največ kuhava zelenjavne juhe,stročji fižol(musake iz fižola mnjam).Jeva ogromno kislega zelja in repe,doma kisane.V glavnem vsak dan je na jedilniku zelenjava.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je hrana na piknikih varna za nosečnice?
Sezona piknikov je že v polnem razcvetu in vsi komaj čakamo dobrote z žara. Kaj pa nosečke? Si lahko privoščite jedi z ž...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?