Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mislim sej vem da je neumesno vprašanje ampak, men se mal čudno zdi, nikoli prej še nisem imela zjutraj take probleme. Jem normalno vse tako kot prej, nič posebnega , tko da ne vem od česa bi zdej to prišlo. Razen zvite noge se počutim čist uredu.
. A je možno , da so to kakšni znaki za
. To se mi dohaja že ves teden, drugih znakov nimam, ker je še itak več kot teden dni do nepričakovane
. Lahko pa da sem se spet mal napsihirala !

). Vse skupaj lahko v organizmu sproži blago alergijsko reakcijo, ki se kaže lahko tudi kot driska. Samo mislim, da bi pri tebi prej bil to znak alergije na Lekadol (morda si ga preveč zaužila), zato saj ne vem kaj ti naj svetujem, glede na to, da imaš takšno čudno os. zdravnico, v glavnem, poskusi pač če bo šlo brez Lekadola, vsaj nekaj časa, da vidiš, če je to vzrok tvojim driskam. Pa pij veliko tekočine (vode), ker pri driskah hitro pride do dehidracije, se sploh ne zaveš, potem pa imaš naenkrat porušeno elektrolitsko ravnovesje. Če si noseča (pa tudi če nisi), pazi, da ne bo prišlo do tega. Pa čimprejšnje okrevanje in kmalu
za srečo v zdravju.
sva se odločila, da če do poletja ne zanosim me pelje na en fejst dopust, tko nekam na Karibe ali kej podobnega, pa da bova tam pospešeno delala na