Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekologinja na Vrhniki - koliko UZ v no... 17.3.2007 13:06:50
|
|
|
|
nosečka
|
sem v 30 tednu in tudi hodim k dr. Koželjevi. Kolikor sem na internetu zasledila, ti pripadajo trije ultrazvoki, je pa odvisno od ginekologa, od same nosečnosti, ali so kakšne težave. Ultrazvoke krije zavarovalnica in zdravnik jih mora utemeljiti, če jih naredi več. Za nuhalno svetlino v 12 tednu, mi je sama dala telefonsko in je zaželjena, seveda če jo želiš in je samoplačniška. Tudi sama pokličeš tja in se vse zmeniš. Brezplačna je samo za tiste po 35 letu. Jaz sem bila lansko leto pa sem dala 14000SIT s Cd-jem, brez Cd-ja je pa 12000Sit. Najbrž ni take razlike zdaj ko so euri. Aja na Cd ti posnamejo tvojo pikico. V 20 tednu ti naredi morfolgijo, kjer pregleda dojenčka. Vse mu zmeri, rokice, nogice, pogleda srček, notranje organe. Pa takrat imaš lahko tudi svojega dragega s sabo, pa če želiš ti pove kaj nosiš. Upam, da sem ti na vse odgovorila, če te pa še kaj zanima pa še kar napiši.
|
|
|
|
RE: Ginekologinja na Vrhniki - koliko UZ v no... 19.3.2007 9:28:10
|
|
|
|
pingi
|
Nosečka, hvala za odgovor! Če sem prav razumela, so tisti vmesni pregledi med 1. UZ, morfologijo in UZ okrog 32. tedna, takšne vrste, da daš kri in vodo, pa poveš, kako si kaj? Ali je še kaj drugega? Verjetno se pa da zmenit za kakšen samoplačniški UZ? Jaz ne bom šla na NS, bi si pa vseeno želela videti še pred morfologijo, ki je šele čez 2 meseca. Še enkrat hvala in prijetno nosečnost še teh 10 tednov
|
|
|
 | Stran: [1] |
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?