|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja na Vrhniki - koliko UZ v nosečn...
12.3.2007 16:14:14   
pingi
Pozdravljene vse user posted image  in bivše user posted image !

Veliko je bilo že razprav o tem koliko brezplačnih UZ ti pripada v nosečnosti.
Mene pa konkretno zanima, koliko UZ ste imele tiste, katerih ginekologinja je dr. Ilijaš Koželj na Vrhniki.

Vam je naredila UZ pri vsakem pregledu ali zgolj tiste obvezne tri? Ste plačale dodatne UZ in koliko stane?

Jaz sem do zdaj bila šele na prvem pregledu (v 10. tednu), kjer mi je naredila vaginalni UZ. Me pa zanima kaj lahko pričakujem na naslednjih pregledih. Saj veste, kako si vsi želimo spet videti naše male srčke user posted image  Je bil na kakšnem UZ prisoten tudi vaš partner? Je to sploh zaželjeno pri njej?

Aja, pa še to. A je kateri kaj "zatežila", ker ni šla na nuhalno, čeprav to priporoča?

Hvala za odgovore in uživajte v lepem vremenu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekologinja na Vrhniki - koliko UZ v no...
17.3.2007 13:06:50   
nosečka
sem v 30 tednu in tudi hodim k dr. Koželjevi. Kolikor sem na internetu zasledila, ti pripadajo trije ultrazvoki, je pa odvisno od ginekologa, od same nosečnosti, ali so kakšne težave. Ultrazvoke krije zavarovalnica in zdravnik jih mora utemeljiti, če jih naredi več.
Za nuhalno svetlino v 12 tednu, mi je sama dala telefonsko in je zaželjena, seveda če jo želiš in je samoplačniška. Tudi sama pokličeš tja in se vse zmeniš. Brezplačna je samo za tiste po 35 letu. Jaz sem bila lansko leto pa sem dala 14000SIT s Cd-jem, brez Cd-ja je pa 12000Sit. Najbrž ni take razlike zdaj ko so euri. Aja na Cd ti posnamejo tvojo pikico.
V 20 tednu ti naredi morfolgijo, kjer pregleda dojenčka. Vse mu zmeri, rokice, nogice, pogleda srček, notranje organe. Pa takrat imaš lahko tudi svojega dragega s sabo, pa če želiš ti pove kaj nosiš.
Upam, da sem ti na vse odgovorila, če te pa še kaj zanima pa še kar napiši.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 9:28:10   
pingi
Nosečka, hvala za odgovor!

Če sem prav razumela, so tisti vmesni pregledi med 1. UZ, morfologijo in UZ okrog 32. tedna, takšne vrste, da daš kri in vodo, pa poveš, kako si kaj?
Ali je še kaj drugega?
Verjetno se pa da zmenit za kakšen samoplačniški UZ? Jaz ne bom šla na NS,  bi si pa vseeno želela user posted image  videti še pred morfologijo, ki je šele čez 2 meseca.

Še enkrat hvala in prijetno nosečnost še teh 10 tednovuser posted image

(odgovor članu nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 9:38:37   
barby113
Meni ga moj ginekolog naredi vedno in sicer vsak mesec ko pridem na pregled. Mislim, da je to dobro tudi zanj, saj se prepriča, da je vse vredu.

L.P.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?