Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 18.3.2007 18:14:34
|
|
|
|
doroteja23
|
Jz bi ti priporočala Golob-Fošnarič Nado. Ordinacijo ima v Cankarjevi ulici in jaz sem zadovoljna z njo. Je bila lepo prijazna in zna še kr z otroci.
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 18.3.2007 19:00:54
|
|
|
|
tamala83
|
Dr Budimljič, dela tudi v optiki MB na betnovski. mam jo jaz pa moja mala
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 18.3.2007 19:13:43
|
|
|
|
koala
|
dr, Gračner( starejši) v mariborski bolnici
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 21.3.2007 13:06:37
|
|
|
|
Badeja
|
Tudi jaz ti priporočam dr. Golob- Fošnarič, zelo dobra Midva sva pa bila pri njej na pregledu v optiki Arena v Radvanju. Ima skoraj vse aparate za pregledat. Pa še hitreje prideš na vrsto. LP
< Sporočilo je popravil Badeja -- 21.3.2007 13:08:48 >
|
|
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 16.6.2008 10:39:39
|
|
|
|
Moyca_
|
z Golobovo sem se na smrt skregala, ker se je začela dret na mene,....
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 16.6.2008 19:33:01
|
|
|
|
Moyca_
|
a ni nobenega več v MB?
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 16.6.2008 20:34:34
|
|
|
|
Salja
|
Men so ful priporočali dr. Volk-ovo, katero pa bbaje dolgo čakaš tudi 6 mescev, men je šlo hitreje ker je kao 3 leta star pa je to baje nujno takrat čim prej pregldat Kaj za malecko rabiš?
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 16.6.2008 22:21:44
|
|
|
|
Moyca_
|
ta volkova pa je kje? Rabim za malega - full vedno na malo gleda od daleč - pet let
|
|
|
RE: okulist za otroke v Mariboru 21.6.2008 11:47:44
|
|
|
|
Salja
|
V Vošnjakovi, zdr. dom adolfa drolca.Večina me je napotila tja, tudi okolisti po optikah.Jaz mam 11. ti javim kak je blo
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?