|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:06:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz bom kupila kar od Vichya v lekarni en visok faktor, to potem za glavno sezono.... Večinoma otroških krem za obraz pa ima tudi že faktor sama po sebi...
|
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:15:46
|
|
|
|
pearl
|
Jaz tudi razmišljam o Vichyu. To kozmetiko tudi sama uporabljam in mi zelo odgovoraja, morda bo tudi .
|
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:29:03
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz ji bom kupila od Eucerina, faktor 40 (priporočilo dermatologa).
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 9:39:01
|
|
|
|
al1*
|
Naša tavelika je zelo občutljiva na sonce. Ponavadi imamo ali kremo Ilrido ali pa Eucerin - obe sta namenjeni občutljivi koži in se dobita v lekarni.
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 11:24:47
|
|
|
|
kapesanta
|
mi uporabljamo od Justa v tubi, faktor 16 - je že lepo rjav. Ta krema baje po kvaliteti zaščite ustreza tistim z visokim faktorjem, le da koža vseeno rjavi. Ni bil še nikoli rdeč, pa smo veliko na soncu.
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 11:50:58
|
|
|
|
ZALA ADL
|
Jaz sem tudi od Vichy-a kupla. Krema za otroke faktor 50, stane pa 14,28 eura v naši lekarni. Se da ful lepo razmazat.
|
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 19.3.2007 13:22:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz sem imelakremico od nivea za otroke in smo bili z njo zadovoljni.
|
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 20.3.2007 15:58:32
|
|
|
|
Marjacek
|
MI smo lani nabavili kremo za sončenje Daylong z zaščitnim faktorjem 25 in kasneje tudi 50+. Mislim, da sem zasledil na drugem forumu, da so tudi omenjali to kremo za sončenje. Prednost je v tem, da jo je treba nanesti samo enkrat na dan. Bili smo zelo zadovoljni in jo bomo uporabljali še naprej. LP, Marjan
|
|
|
|
|
RE: Krema za zaščito proti soncu 22.3.2007 4:35:43
|
|
|
|
frufru
|
Nivea za otroke,
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!