Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

rada gleda TV pa ne vem, če jo sploh lahko? Sploh ni važno kaj je po TV samo da se premika in da se govori! Zaspi tudi najraje v hrupu! Če jo dam spat v postreljico v sobo je jok, če pa je v kuhinji kjer je veliko "šundra" pa takoj zaspi.
  rada gleda TV pa ne vem, če jo sploh lahko? Sploh ni važno kaj je po TV samo da se premika in da se govori! Zaspi tudi najraje v hrupu! Če jo dam spat v postreljico v sobo je jok, če pa je v kuhinji kjer je veliko "šundra" pa takoj zaspi. 
 Ampak to je prav.Če se otrok navadi na popolno tišino, ti nikjer v spremenjenih okoliščinah ne bo zaspal.Verjemi mi, da bi to znal biti večji problem.
  Ampak to je prav.Če se otrok navadi na popolno tišino, ti nikjer v spremenjenih okoliščinah ne bo zaspal.Verjemi mi, da bi to znal biti večji problem. 
			 . Jaz sem imela srečo,..spala je povsod, s hrupom ali brez. Tv pa če že, čim dalj od njega, da ni preblizu.
 . Jaz sem imela srečo,..spala je povsod, s hrupom ali brez. Tv pa če že, čim dalj od njega, da ni preblizu. 
			 rad gleda tv pa mu ne dovolim, ker že mene pečejo oči, če predolgo gledam v ekran, otroci imajo pa še manj razvite oči in mislim, da sploh ni dobro da gleda. Itak mu je zanimivo samo zato, ker se vse premika in je ful barv. Čim manj tvja. Rajši igračke in slikanice.
  rad gleda tv pa mu ne dovolim, ker že mene pečejo oči, če predolgo gledam v ekran, otroci imajo pa še manj razvite oči in mislim, da sploh ni dobro da gleda. Itak mu je zanimivo samo zato, ker se vse premika in je ful barv. Čim manj tvja. Rajši igračke in slikanice.  A ni tako, da naj bi TV seval?
 A ni tako, da naj bi TV seval? 

, čeprav je 2 meseca nazaj to veliko bolje palilo, zdej moram pa res hitro postrič te nohtke, pa obvezno mora biti kaj zanimivega na TV.
 , čeprav je 2 meseca nazaj to veliko bolje palilo, zdej moram pa res hitro postrič te nohtke, pa obvezno mora biti kaj zanimivega na TV.