|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ciste
29.3.2007 15:28:29   
Anonimen
Imam tri ciste na levem jajcniku.G. mi je predpisala tablete Orgametril.Ali so ciste nevarne?Ali bodo same pocile?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ciste
29.3.2007 15:43:25   
Anonimen
Ne sekiraj se, to ni nič hudega, tuki maš en link, pa si preberi nekaj zgodb. Zgoraj imaš iskalnik!!!!!! in vtipkaj in išči in beri. Drugače imaš tudi v klubu klomifenk nekaj punc s PCO in si lahko še tam prebereš zgodbe in vprašaš

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1423677

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ciste
29.3.2007 16:50:52   
Majchi
Tudi jaz sem imela ali pa verjetno še vedno imam policistične jajčnike. Če govoriš o teh navadnih vodnih cisticah, niso nevarne. Je pa res, da ti mešajo hormone in s tem ovulacijo in menstruacijo. Meni je ginekolog rekel, da pri zanositvi zna malo trajat. No, pa smo se samo enkrat spozabili pri user posted image , pa je takoj uspelo.
Je pa res, da sem zraven jemala še homeopatska zdravila, ampak iz drugih razlogov (huda migrena). Moj zdravnik homeopat je rekel, da mi bo to zdravilo pomagalo tudi pri cistah. Čez pol leta sem šla namenoma še enkrat na UZ, da bi ugotovila, če so ciste še tam. Še so bile, vendar pa je bila moja menstruacija že nekaj mesecev pred tem urejena in kot sem že rekla nekaj mesecev kasneje sem v prvo zanosila. Ne vem, kaj misliš o teh zadevah, ampak pri meni se je pač obneslo. Poleg tega, da sem noseča, že nekaj let živim brez migrene.

Lp, Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ciste
29.3.2007 16:52:26   
snake
nič se ne sekiraj jaz sem tudi imela eno veliko cisto, pa sem tudi pila 5 dni orgametril dvakrat na dan, pa še user posted image mi je zamujala mesec in pol, pa se je vse normaliziralo!!!! če bi bilo kaj hudega bi verjetno tvoj G že ukrepal drugače!!!! srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ciste
29.3.2007 19:54:12   
Anonimen
Hvala vsem za tolazbo.G. mi je dala samo tablete,ki jih moram jemati od 15. d0 25. ciklusa v mesecu,ko jih bom pojedla pa se bova z g. slisale in pogledale ce so ciste zginile.Tudi glede zanositve mi je rekla,da bo tezje ampak naj se ne sekiram,ker ni so te ciste nekaksen bav bav.Hvala seenkrat vsem.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ciste
10.5.2007 20:07:54   
jesalba
Punce, mi lahko poveste kako so vam odkrili ciste-z ultrazvočnim pregledom? So bili kaki znaki, npr izostanek menstruacije itd? Namreč sama sumim, da imam mogoče policistične jajčnike ali pa zamašene jajcevode. Menstruacija mi vedno zaostaja in moram jemat tablete, da mi jo sprožijo. Ginekologinja mi je naredila ultrazvočni pregled, pa ni rekla da bi bilo kaj narobe. Dala sem tudi kri in sicer za FSH, LH in prolaktin. Izvidi so bili vredu. Zelo me skrbi zaradi teh mojih nerednih menstruacij. Bojim se, da bom imela težave z zanositvijo. Rada bi problem rešila prej preden bom želela zanositi. Vendar mi je ginekologinja rekla, da se bodo vzroki nerednih menstruacij začeli iskati šele, ko bom želela zanositi. Pomagajte?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ciste
11.6.2007 19:40:37   
bela vrtnica
Majchi a mi lahko poveš pri katerem homeopatu si bila in katera zdravila ti je da, kajti jaz imam tudi grozne migrene in tudi vodno  cisto so mi odkrili.
Hvala za odgovor.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?